≫ 

Foto-robot muškarca koji zna nešto o ubistvu pevača u Holandiji: Ovako izgleda, viđen na dan likvidacije

U cilju rasvetljavanja ovog ubistva, policija moli sve građane da, ukoliko prepoznaju lice, ili imaju informacije o ubijenom muškarcu koje bi pomogle istrazi, prijave na broj telefona 011 3617223

  • 5
foto robot, holandija, ubistvo Foto: MUP Srbije

Povodom molbe holandske policije, a u vezi sa ubistvom Envera Koljšija (43) u Buhtenu, 9. juna 2022. godine, MUP je objavio foto-robot muškarca za kog smatraju da raspolaže sa važnim informacijama u vezi sa ovim krivičnim delom.

Muškarac je na dan ubistva viđen u blizini mesta događaja.

Mišićave je i masivne građe, visine oko 180 centimetara, starosti između 50 i 60 godina, smeđih očiju, istaknutih obrva i crne kose, širokim nosom i sa puno bora. Na sebi je toga dana imao ravan tamni kačket, plave farmerke sa crnim prugama na prednjoj strani, tamnu letnju jaknu sa upečatljivom kragnom i crne cipele.

U cilju rasvetljavanja ovog ubistva, MUP moli sve građane da, ukoliko prepoznaju lice, ili imaju informacije o ubijenom muškarcu koje bi pomogle istrazi, prijave na broj telefona 011 3617223.

Podsećamo, Enver Miki Kolašinac, folk pevač i učesnik Zvezda granda je ubijen u blizini kuće u kojoj je živeo u Buhtenu, u provinciji Limburg, navodno sa više hitaca iz pištolja, i ostao je mrtav na licu mesta. Telo Kolašinca nađeno je oko 16.30 časova ispred garaže, posle dojave policiji da je bilo pucnjave.

- Ne znamo ko bi mogao da ga ubije jer nije bio u sukobu sa zakonom i važio je za porodičnog čoveka. U poslednjih desetak godina živeo je u Srbiji, Holandiji i Nemačkoj. To jutro je otišao da kupi hleb i druge namirnice, a pre toga se javio supruzi Harisi - rekao je ranije izvor.

Lokalna policija od tada traga za čovekom čiji je foto-robot objavljen.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA