≫ 

Ivana Tramp preminula od zadobijenih tupih povreda torzoa

Bivša supruga Donalda Trampa pronađena je u svojoj kući na dnu stepeništa

  • 0
Ivana Tramp Foto: Profimedia/ddp USA

Ivana Tramp, prva supruga Donalda Trampa, preminula je usled zadobijenih tupih povreda torza, rekao je u petak glavni patolog Njujorka.

Bivši predsednik je saopštio da je Ivana Tramp umrla u 73. godini u svom domu na Menhetnu, ali nije naveo nikakve detalje o uzroku ili načinu njene smrti. U saopštenju njujorške kancelarije glavnog patologa nije bilo nikakvih detalja o tome kako je tačno Ivana Tramp zadobila smrtonosne povrede, ali je izraženo uverenje zvaničnika da se njena smrt smatra nenamernom.

Podsetimo, mediji su u četvrtak preneli da je bivša supruga Donalda Trampa pronađena na dnu stepeništa svoje kuće, a istražitelji uzimaju u obzir mogućnost da je nehotice pala.

"Neverovatna žena"

Vesti o Ivaninoj smrti pojavile su se u četvrtak popodne, a portparol vatrogasne službe Njujorka je za The US Sun rekao da je bivša manekenka rođena u Češkoj proglašena mrtvom po dolasku.

Bivši predsednik Donald Tramp kasnije je potvrdio njenu smrt u izjavi objavljenoj na njegovoj platformi Truth Social, u kojoj je Ivanu nazvao "divnom" ženom.

- Veoma sam tužan što obaveštavam sve one koji su je voleli, kojih ima mnogo, da je Ivana Tramp preminula u svom domu u Njujorku - napisao je Tramp.

- Bila je divna, lepa i neverovatna žena, koja je vodila sjajan i inspirativan život. Njen ponos i radost bilo je njeno troje dece, Donald Džunior, Ivanka i Erik. Bila je tako ponosna na njih, kao što smo svi bili ponosni na nju. Počivaj u miru, Ivana! - napisao je njen bivši suprug.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA