≫ 

Održava se opelo Ivani Tramp, među ožalošćenima Donald i Melanija Tramp

Ivana Tramp preminula je usled zadobijenih tupih povreda torza, rekao je prošle sedmice glavni patolog Njujorka

  • 1

Opelo Ivani Tramp, bivšoj supruzi nekadašnjeg predsednika SAD Donalda Trampa, održava se trenutno u crkvi na Menhetnu.

Članovi porodice i prijatelji okupili su se u crkvi Svetog Vinsenta Ferera da odaju poslednju počast Ivani, koja je preminula prošle sedmice nakon što je pala niz stepenice u svom domu na Menhetnu.

Ožalošćeni su počeli da ulaze u crkvu nešto pre podneva, po lokalnom vremenu, a Tajna služba je proveravala imena i spiskove.

Na službu se moglo, navodi CNN, samo uz pozivnicu. A oproštajne govore od Ivane Tramp trebalo bi da održe njeno troje dece iz braka sa Donaldom Trampom, Donald Junior, Erik i Ivanka. Cela služba biće zapravo "proslava života", a neki ožalošćeni došli su iz Evrope. Na pozivnici je navodno prikazana glamurozna Ivana, kao skijašica, navodi NY post. Na opelu je sa Ivaninim bivšim mužem Donaldom i njegova sadašnja žena Melanija.

Donald Tramp se tada od bivše supruge oprostio emotivnim rečima.

- Veoma sam tužan što obaveštavam sve one koji su je voleli, a kojih ima mnogo, da je Ivana Tramp preminula u svom domu u Njujorku. Bila je divna, lepa i neverovatna žena, koja je imala sjajan i inspirativan život. Njen ponos i radost su bili njeno troje dece, Donald mlađi, Ivanka i Erik. Bila je tako ponosna na njih, kao što smo svi mi bili tako ponosni na nju. Počivaj u miru, Ivana! - naveo je Tramp.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA