Telo dečaka pronađeno u mašini za veš: Policija sumnja na dva scenarija

Policija veruje da je u trenutku nesreće dečak bio sa ocem u kući, dok je njegova majka bila na poslu u onližnjoj bolnici.

  • 0
Troy Khoeler Foto: Twitter/@Pct4Constable

Telo sedmogodišnjeg dečaka iz Teksasa pronađeno je u mašini za veš samo nekoliko sati nakon što je prijavljen njegov nestanak.

Troj Koler nestao je iz svog doma u Teksasu, a njegovi staratelji su tek u 5.20 ujutru po lokalnom vremenu pozvani policiju i prijavili njegov nestanak. Dva sata kasnije, njegovo telo pronađeno je u mašini za pranje veša.

On je pronađen potpuno obučen, a tačan uzrok smrti još uvek nije poznat.

- Ne znamo šta se dogodilo, ali nameravamo da saznamo. Nejasno je da li ga je ubila mašina ili je on mrtav ubačen u nju - rekao je lokalni šerif, piše Mirror.

Troy Khoeler Foto: Twitter/@Pct4Constable

On je dodao da je ovo velika tragedija za celu porodicu.

Policija veruje da je u trenutku nesreće dečak bio sa ocem u kući, dok je njegova majka bila na poslu u obližnjoj bolnici.

Službenici policije su po dolasku u kuću utvrdili da su sva vrata i prozori zatvoreni i da je zbog toga dečak najverovatnije negde u kući. Pretresom njihovog doma u mašini za veš pronašli su njegovo telo.

Troja je ova porodica usvojila 2019. godine, a par osim njega nije imao druge dece.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA