≫ 

Vandali pobacali sveće koje su građani palili preminuloj doktorki: Pretili joj antivakcinaši, našli je mrtvu

Nakon što je stigla vest o njenoj smrti u gradovima širom Austrije građani su počeli da ostavljaju cveće i sveće u njenu čast

  • 6

Nepoznata osoba ili više njih, u subotu ujutru su u Beču sklonili sveće i izgazili mesto na kojem su građani ostavljali poruke i cveće za dr Lisu Mariju Kelermaer, koja je pronađena mrtva u svojoj ordinaciji, nakon što je mesecima dobijala pretnje od antivakcinaša.

Međutim, večeras su na istom mestu ponovo upaljena kandila, a brojni građani ostavili su bukete za doktorku, koja je najverovatnije počinila samoubistvo.

Dr Lisa Marija je, kako se veruje, digla ruku na sebe, nakon što je mesecima dobijala pretnje od teoretičara zavere i ljudi koji se protive vakcinaciji protiv korona virusa.

Nakon što je stigla vest o njenoj smrti u gradovima širom Austrije građani su počeli da ostavljaju cveće i sveće u njenu čast.

Međutim, nekome su sveće za doktorku u Beču smetale, pa je odlučio da uništi sve ono što su građani ostavili.

Večeras su se mnogi ponovo okupili i opet zapalili sveće i doneli cveće, prenose austrijski mediji.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • X

    7. avgust 2022 | 05:42

    ej luda ludina dize ruku na sebe a kriv neko koji nece da primi nabrzinu namuckanu vakcinu... grizla je nju savest ako mene pitate

  • Tina

    7. avgust 2022 | 09:17

    Svi koji prodaju dusu djavolu, djavo dodje po svoje.

  • Maree

    7. avgust 2022 | 08:50

    Ne mogu nikako da shvatim ljude koji se ubiju jer im neko preti da će ih ubiti. Pa ako si već spreman da sebi oduzmeš život onda što se plašiš da će to uraditi neko drugi? Živi dok živiš.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA