Policija Novog Meksika uhapsila osumnjičenog za ubistvo 4 muslimana

Načelnik policije Albukerkija Harold Medina rekao je da su policajci locirali vozilo za koje veruju da je umešano u ubistva i priveli vozača

  • 1
Pucnjava u kazinu u gradu Grinbeju SAD

Foto: Tanjug/AP

Američka policija privela je osumnjičenog za ubistva četvorice muslimana u američkoj državi Novi Meksiko, saopštile su vlasti u utorak, piše Anadolija.

Načelnik policije Albukerkija Harold Medina rekao je da su policajci locirali vozilo za koje veruju da je umešano u ubistva i priveli vozača, kog su identifikovali samo kao "glavnog osumnjičenog za ubistva", prenosi Dnevni avaz.

Očekuje se da će vlasti nešto kasnije obavestiti medije o dodatnim detaljima, napisao je Medina na Tviteru. Policija je ranije identifikovala vozilo kao tamno sivu ili srebrnu "folksvagen" limuzinu sa zatamnjenim staklima.

 

 

Policija je kasno u petak pronašla telo 25-godišnjeg Naima Huseina. On je bio treći musliman ubijen u gradu u razmaku od dve sedmice i četvrti od novembra.

Nekoliko sati pre smrti, Husein, koji je tek postao američki državljanin, prisustvovao je sahrani dvoje žrtava pucnjave.

Husein je izrazio zabrinutost zbog nedavne pucnjave, rekao je za CNN Tahir Gauba, portparol Islamskog centra Novog Meksika.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sibin

    9. avgust 2022 | 23:52

    Sta nas u Srbiji briga sta se tamo desava, neverovatno!!!!!!?????

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA