≫ 

Zvezda Only Fansa optužena za ubistvo svog dečka: Izbola ga u Majamiju

Kortni Kleni je privedena zbog ubistva Kristijana "Tobija" Obumselija 3. aprila dok je bila na rehabilitaciji zbog zloupotrebe supstanci i posttraumatskog stresnog poremećaja

  • 1
Courtney Clenney Foto: Instagram/christianvstoby

Zvezda Only Fansa koja je nasmrt izbola svog dečka u Majamiju uhapšena je u sredu na Havajima i očekuje se da će biti optužena za ubistvo drugog stepena, saopštile su vlasti.

U saopštenju, havajska policijska uprava je saopštila da je izdat nalog za hapšenje Kortni Kleni (26) zbog navodnog ubistva drugog stepena smrtonosnim oružjem.

Kleni je privedena zbog ubistva Kristijana "Tobija" Obumselija 3. aprila dok je bila na rehabilitaciji zbog zloupotrebe supstanci i posttraumatskog stresnog poremećaja, rekao je njen advokat Frank Prieto, potvrđujući komentare koje je prvi objavio The Miami Herald.

Ona je bila zadržana u pritvorskom centru na Istočnim Havajima i očekivalo se da će se u četvrtak prvi put pojaviti u lokalnom okružnom sudu, saopštilo je odeljenje. Ona će na kraju biti izručena Floridi.

Kancelarija državnog tužioca 11. sudskog okruga saopštila je da će u četvrtak objaviti optužbe u vezi sa ubistvom Obumselija.

Policijska uprava Majamija ranije je opisala Obumselijevu smrt kao incident vezan za nasilje u porodici koji je uključivao fizičku svađu i završio ubodom nožem.

U izjavi, Prieto, koji je ranije opisao vezu para kao "očigledno toksičnu", rekao je da je "potpuno šokiran" hapšenjem Klenijeve zbog "jasnih dokaza o samoodbrani u ovoj stvari".

Video: Najplaćenije OnlyFans zvezde zarađuju milione, a uopšte ne objavljuju eksplicitne slike i snimke

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Goxy

    11. avgust 2022 | 18:10

    Pogledaj s kim je. Ove zene poludele kao i ceo svet u ostalom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA