≫ 

Procurio novi privatni snimak lepe finske premijerke: Svi pričaju o muškarcu s kojim pleše stiskavac

Snimak je procureo dan nakon što je Marin bila prozvana da konzumira narkotike zbog video snimka na kojem je bila na zabavi u kući, a neko u pozadini spominjao kokain

  • 42

Finska premijerka Sana Marin (36) ponovno se našla na udaru kritika zbog još jednog snimka koji je procurio u javnos a na njemu se ona vidi kako intimno pleše s muškarcem u noćnom klubu.

Snimak je nastao u noćnom klubu malo nakon 2.30 ujutro, 7. avgusta s rukama oko muškarca za kojeg se ne čini da je njen suprug. Muškarac je držao ruke na leđima premijerke i svoje lice približavao njenom vratu, javlja Daily Mail.

Snimak je procureo dan nakon što je Marin bila prozvana da konzumira narkotike zbog video snimka na kojem je bila na zabavi u kući, a neko u pozadini spominjao kokain.

Svedoci koji su bili u klubu tvrde da je  Marin na isti način plesala s nekoliko muškaraca, ali to se uopšte ne vidi na snimku.

- Moji prijatelji i ja smo se pitali je li ona zaista još uvek u braku - rekao je jedan od svedoka:

- San je intimno plesala s najmanje tri različita muškarca. Također, sedela je u krilu dvojice različitih muškaraca. Stavila je ruku pokraj jednog muškarca, a on ju je nežno držao - rekao je drugi.

Reči koje bi mogle da potvrde izjave ovih svedoka se ne vide na snimcima koji su objavljeni iz kluba.

Uradila test na drogu

Inače, ona je izjavila da je danas uradila test na drogu, nakon što se ranije ove nedelje pojavio video snimak koji pokazuje kako se zabavlja na žurci sa prijateljima.

- Danas sam uradila test na drogu i rezultati će doći za nedelju dana -  rekla je Marin na konferenciji za novinare i dodala da nikada u životu nije koristila drogu, preneo je Rojters.

Kako je rekla, njena sposobnost da obavlja dužnosti tokom te noći ostala je nenarušena i da bi napustila žurku da je morala da radi.

Video: Procurili privatni snimci finske premijerke: Uvija se i meša, ne kažu džabe najkul političarka

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DLZ

    19. avgust 2022 | 15:45

    Mlada i lepa zena,normalna ne ko ono nase cudoviste,to je pravi premijer podrska za San Marin.

  • 💯jko™️

    19. avgust 2022 | 17:06

    Postavili devojku od 36 godina za premijerku i očekuju da se ponaša kao Angela Merkel?! Pa to samo budala može da očekuje.

  • Veki

    19. avgust 2022 | 16:00

    Ne ide uz njenu funkciju objavljivanje ovakve vrste materijala. Kada bih ja, kao nastavnica, kačila ovakav materijal javno, verujem da bih u kratkom roku bila razapeta.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA