≫ 

Kraj drame u Americi: Pilot koji je oteo avion bezbedno sleteo

Pilot koji je oteo avion i pretio da će da će se letelicom zakucati u supermarket je sleteo saopšteno je iz policije. Ranije je evakuisan Volmart i građani su upozoreni da izbegavaju to područje

  • 10
Otet avion Pritnskrin: Facebook/LTown LTown

Pilot (29), koji je oteo avion u američkoj saveznoj državi Misisipi i pretio da će namerno da se sruši u supermarket Volmart u gradu Tupelu, bezbedno je sleteo u polje.

U jednom trenutku su se pojavile informacije da je srušio avion, ali je policija ubrzo to demantovala.

Policija je ranije evakuisala supermarket i upozorila građane da izbegavaju to područje jer bi situacija mogla brzo da se pogorša.

- Mole se građani da izbegavaju to područje dok se zvanično ne saopšti da je sve čisto. Sa pokretljivošću aviona tog tipa, zona opasnosti je mnogo veća od samog graca Tupelo - saopšteno je.

Vlasti su saopštile da su prvi put rano ujutro upozorene na zalutalog pilota koji je leteo avionom iznad Tupela. Rekli su da je pilot nazvao hitnu pomoć i zapretio da će se namerno srušiti na Volmart u Zapadnoj Mejnu.

Jedan korisnik Tvitera objavio snimak aviona i naveo: „Trenutno imamo 29-godišnjaka koji je ukrao ovaj avion i preti da će ga srušiti u nešto".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • eNL

    3. septembar 2022 | 15:27

    ma idi pa ga zabij u Belu Kuću, ono direkt u ovalnu sobu!!!

  • Перагеније

    3. septembar 2022 | 15:44

    Ово све изгледа као појединачни, издвојени случајеви. Како ономад рече Ози Озборн, тамо живот обичних људи постаје немогућ - осим за српске и сличне гастарбајтере који возе камионе и навикли су на муку.

  • Oki

    3. septembar 2022 | 16:10

    Sad će biti Putin organizovao......

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA