≫ 

Čekićem do smrti pretukao suprugu i pastorka, pa silovao svedoka: Jeziv zločin u Americi

Žena, koja je videla kako je Džouns pretukao pastorka, vlastima je rekla kako joj je vezao ruke lepljivom trakom i vezicama a potom joj je strgao odeću i satima je seksualno zlostavljao

  • 1
Policija, Amerika, Saobraćaj Foto: Unsplash

Užasan zločin dogodio se početkom nedelje na Floridi kad je 41-godišnji muškarac ubio svoju suprugu i pastorka u svojoj prikolici nakon čega je silovao ženu koja je svedočila zločinu.

Ceo slučaj prijavila je žrtva silovanja, koja je nakon nekoliko sati mučenja, uspela da pobegne.

Uz policajce, na mesto zločina stigao je i šerif okruga Lejk, Fred Džouns koji je izjavio kako u 25 godina karijere ovo bio najgori zločin koji je video, a navodno je ubica prilikom hapšenja priznao ubistva i silovanje.

Kako prenose američki mediji, Džastin Džouns (41) iz Lejk Kauntija do smrti je pretukao svoju suprugu čekićem a nakon toga ju je zamotao u plastičnu kesu za smeće i sakrio ispod dušeka. Kada se njen 17-godišnji sin vratio kući u prikolicu, Džouns ga je navodno udario čekićem i zamotao mu kesu oko glave, prenosi Jutarnji.

Žena, koja je videla kako je Džouns pretukao pastorka, vlastima je rekla kako joj je vezao ruke lepljivom trakom i vezicama a potom joj je strgao odeću i satima je seksualno zlostavljao.

Nakon nekoliko sati uspela je da pobegne, nakon što je tražila da ode do kupatila.

Nesrećna žena je odmah nazvala policiju koja je izašla na teren i u kampu za prikolice na Floridi zatekla jezivu scenu. Osumnjičeni je pokušao da pobegne policiji, ali nakon kraće potere uspeli su da ga uhvate na parkingu jednog supermarketa u blizini.

Džouns je optužen za ubistvo prvog stepene, seksualno nasilje i lažno zatvaranje, a odbio je da izađe pred sudiju i nalazi se u pritvoru do izricanja optužnice koje je zakazano za 27. septembar.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA