≫ 

Ovo je trenutak eksplozije u Ukrajini: Povređeno četvoro dece, među njima i dvogodišnjak

Kako se vidi na snimku, u trenutku kada je došlo do eksplozije, svi su na trenutak zastali, a potom krenuli panično da beže, ne znajući šta se dešava

  • 1
Eksplozija, Ukrajina Printskrin:Youtube/Подоляка

Četvoro dece, uzrasta od dve do 12 godina, povređeno je u eksploziji koja se desila tokom izložbe vojnog naoružanja u ukrajinskom gradu Černigov. Prema prvim informacijama, ručni raketni bacač je navodno aktivirao desetogodišnji dečak. 

Mežu povređenima je i dečak star dve godine, koji je u teškom stanju.

Svi povređeni su u bolnici, sa različitim stepenom povreda.

Eksplozija se začula u 13.30, a desila se u blizini Umetničkog muzeja.

Dečak koji je aktivirao oružje je završio u hitnoj pomoći sa majkom i dvanaestogodišnjim bratom. Drugo dete je na intenzivnoj nezi.

Kako se vidi na snimku, u trenutku kada je došlo do eksplozije, svi su na trenutak zastali, a potom krenuli panično da beže, ne znajući šta se dešava. Čuju se dve eksplozije, druga nešto slabija od prve i alarmi koji su aktivirani na automobilima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Oldtajmer

    3. septembar 2022 | 23:14

    Evo skoro vek proživeh i nisam čuo da se u sred rata pravi izložba oružja, a još manje da napunjeno oružje bude pristupačno deci?! O roditeljima te dece suvišno je bilo šta reći.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA