Zelenski poslao poruku Rusiji: "I dalje mislite da vas se plašimo?"

U noćnoj poruci na Telegramu ukrajinski predsednik je rekao da "iako Kremlj pokušava da liši njegov narod plina, svetla, vode i hrane, neće uspeti da ga porazi"

  • 36
Volodimir Zelenski Foto: Tanjug/AP

Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski žestoko je odgovorio na ruske napade na regiju Harkov.

U noćnoj poruci na Telegramu ukrajinski predsednik je rekao da "iako Kremlj pokušava da liši njegov narod plina, svetla, vode i hrane, neće uspeti da ga porazi".

- Da li i dalje mislite da možete da nas uplašite, slomite, naterate da učinimo ustupke? - pita on u uzbudljivoj polemici.

Zelenski je dodao da čak i kroz neprolazni mrak, "Ukrajina i civilizovani svet jasno vide ove terorističke akte".

- Stvarno ništa nisi razumeo? Ne razumete ko smo mi, za šta smo mi? Šta govorimo? Čitaj mi sa usana: Bez gasa ili bez tebe? Bez tebe. Bez svetla ili bez tebe? Bez tebe. Bez vode ili bez tebe? Bez tebe. Bez hrane ili bez tebe? Bez tebe. Hladnoća, glad, mrak i žeđ nisu za nas strašni i smrtonosni kao vaše "prijateljstvo i bratstvo". Ali istorija će sve staviti na svoje mesto. A mi ćemo biti sa gasom, svetlom, vodom i hranom.. i BEZ vas! - poručio je Zelenski.

Video: Snimak susreta Putina i njegovog najvažnijeg generala privukao pažnju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikolas

    12. septembar 2022 | 08:44

    ZELENKO POZIVA UKRAJINCE U BOJ DO POSLEDNJEG UKRAJINCA ZA AMERICKE I NATO INTERESE DOK MU ZEMLJA NESTAJE !!! OVAJ CE PROCI KAO MUSOLINI NA KRAJU BALADE !!!

  • Sara

    12. septembar 2022 | 09:01

    Ide mi na zivce ovaj komicar minions

  • 321...

    12. septembar 2022 | 09:02

    Problem je to što Amerika želi da bude gospodar Planete. Ostali su samo posledice. A ovaj portabl vojskovođa iz fotelje, žrtvuje svoju zemlju i narod. Videćemo da li su probudili lava.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA