Preminuo advokat Ken Star: Zalagao se za impičment Bila Klintona

Rođeni Teksašanin je umro u Hjustonu od komplikacija nakon operacije u 76. godini

  • 2
Kenet Ken Star Kenneth Ken Starr Foto: Profimedia/Zuma Press/Michael Brochstein

Kenet Vinston Star, advokat koji je postao poznat po vođenju istrage koja je dovela do impičmenta bivšeg američkog predsednika Bila Klintona, umro je u utorak u 76. godini.

Rođeni Teksašanin je umro u Hjustonu od komplikacija nakon operacije, rekla je Starova porodica za CNBC u saopštenju. KWTX-TV je izvestila da je Star imao dugotrajnu bolest.

Advokat je najpoznatiji po tome što je vodio istragu Vajtvotera, koja je počela kao istraga o ulaganjima u nekretnine od strane Klintonovih, pre nego što se proširila na seksualne nedolične odnose tadašnjeg američkog predsednika sa Monikom Levinski.

Video: Klinton naočigled svih zaspao tokom Bajdenovog govora

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Džoni

    13. septembar 2022 | 23:29

    Pa dobro majku mu,dokle više vas mrzi da prevodite reči,imamo za svaku anglo saksonsku reč prevod,ali vas mrzi da se samo malo iscimate da prevedete...kakav impičment bre...recite opoziv ili otkazivanje,npr. Stvarno strašno kakva lenjost...zato se amerikanizmi sve više uvlače u naš jezik,zato što je ljudima lakše tako,nego da upotrebe mozak,tj.maternji jezik...

  • 1999

    13. septembar 2022 | 23:27

    Mislim da ova vest nas kao naciju zaista ne interesuje... A'l aj sad, ne Vam bude...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA