≫ 

Ženu (60) napali i usmrtili psi: Horor u Liverpulu

Za sada se ne navodi da li su ženu usmrtili njeni psi, ali ni koje su rase bili

  • 1
Pas, besan, agresivan, krvoločan, ujed, napad Foto ilustracija: Shutterstock

Ženu (60) su usmrtili psi u Liverpulu ovog poslepodneva. Ona je proglašena mrtvom na licu mesta. Kako se navodi, žena nije napadnuta na ulici već "unutar imanja", a njena rodbina je obaveštena, prenosi Miror.

Prema rečima detektiva inspektora Gevina Mulkejhija, šok koji će ovaj događaj izazvati u lokalnoj zajednici i šire je razumljiv. On je pozvao komšiluk da se obrati policajcima koji će i dalje obavljati istragu na licu mesta, ako ima neke dodatne informacije.

Ostalo je nepoznato da li su ženu usmrtili njeni psi, ali i koje su rase bili.

Više od 200 vlasnika pasa je pod istragom u Mersisajdu u Liverpulu zbog napada njihovih ljubimaca u prethodnih 5 godina, prenosi Liverpul eho.

Prema podacima Ministarstva pravde, brojke pokazuju da su tokom prošle godine procesuirane 43 osobe iz Mersisajda zbog toga što su dozvolili svojim psima da budu van kontrole na opasan način na javnom mestu i zbog povređivanja druge osobe.

Od tog broja, 38 je rezultiralo osuđujućom presudom i samo jednom zatvorskom kaznom. Deset vlasnika pasa je dobilo društveno-koristan rad, 18 prekršajne prijave, a 3 vlasnika naređenja o kompenzaciji.

Video: Psi kidisali na dete koje je vozilo bicikl: Vlasnik kučića mirno sedeo i posmatrao strašnu scenu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milan

    3. oktobar 2022 | 21:19

    Ok zivotinje...ali nekoliko puta su me napali psi...sreca za sad nisma imao povrede ...ali previse je preterivanja...zasticeniji su postali od ljudi njihovi zivoti vredniji...neko idari psa jao uzas ...a niko ne zna sta je mozda taj pas ranije uradio...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA