≫ 

Oglasio se Putin povodom eksplozije na Krimskom mostu: Izdao je hitno naređenje

U ime predsednika Rusije na lice mesta su otišli ministar transporta Vitalij Saveljev i šefa ministarsta za vanredne situacije Aleksander Kurenkov

  • 11
Vladimir Putin Foto: Tanjug/AP

Predsednik Rusije Vladimir Putin oglasio se posle velike eksplozije u kojoj je oštećen Krimski most. On je primio izveštaje od premijera Mihaila Mišustina, zamenika premijera Marata Kusnulina i jopš nekoliko zvaničnika vezano za situaciju na Krimskom mostu, navodi Glas naroda.

Putin je dao nalog da oformi vladinu komisiju koja će otkriti uzroke incidenta i eliminisati posledice što je pre moguće. Biće uključeni i šef teritorije Krasnodara i Krima, predstavnici Nacionalne garde, FSB-a i Ministarstva unutrašnjih poslova.

U ime predsednika Rusije na lice mesta su otišli ministar transporta Vitalij Saveljev i šefa ministarsta za vanredne situacije Aleksander Kurenkov.

Šteta od eksplozije na Krimskom mostu procenjuje se na 200-500 miliona rubalja (između 3 i 8 miliona evra), saopštio je Sveruski savez osiguravača.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vanja

    8. oktobar 2022 | 09:49

    I sad ce nedto da zasedaju istrazuju i slicno. Raketama su ameri pogodili most koji pripada Rusiji. Sad bi trebalo da stradaju mostovi u Kijevu ili su rusi cave.

  • Durlanac

    8. oktobar 2022 | 09:44

    Biće nuklearna zima.!

  • Mane

    8. oktobar 2022 | 09:16

    Hahaha mogo bi i on malo da mrdne dupe pa da skokne do Krima.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA