Rusi objavili do kada će biti zatvoren Krimski most

Vagon cisterna u zadnjem delu teretnog voza zapalio se danas dok je prelazio Krimski most, saopštila je pres služba Krimske železnice

  • 2
Krimski most Printskrin: Google maps

Putovanje preko Krimskog mosta neće biti moguće do 31. oktobra, navodi servis "Yandex maps", znog stanja mosta posle požara.

Vagon cisterna u zadnjem delu teretnog voza zapalio se danas dok je prelazio Krimski most, saopštila je pres služba Krimske železnice.

- Cisterna za gorivo u zadnjem delu teretnog voza se zapalila, lokomotiva i nekoliko automobila iza nje odvezeni su do železničke stanice u Kerču. Procedura za reagovanje u vanrednim situacijama je u toku. Uzroci incidenta se utvrđuju - navodi se u saopštenju.

Ranije su ruske vlasti na Krimu saopštile da se objekat za koji se veruje da je rezervoar za gorivo zapalio na Krimskom mostu, ali da plovni lukovi vijadukta nisu pretrpeli oštećenja.

- Rano je govoriti o uzrocima i posledicama. Radovi na gašenju požara su u toku - napisao je pomoćnik lidera Krima Oleg Krjučkov na svom Telegram kanalu, prenosi TAS S.

U međuvremenu, zvaničnica ruske federalne agencije za puteve (Avtodor) rekla je za TAS S da je kretanje vozila preko Krimskog mosta obustavljeno zbog incidenta.

- Saobraćaj je privremeno obustavljen, rusko osoblje Ministarstva za vanredne situacije i služba za puteve rade na licu mesta da vatru - rekla je ona.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • zlatko

    8. oktobar 2022 | 14:12

    Gledam sve ove vijesti koje se smjenjuju i jedno mi nije jasno?Sto se cijeli svijet urotio protiv jednog nedosanjanog sna brata Putina i njegovih idolopoklonaca kako u Rusiji tako i drugdje u svijetu.Ruski svet samo da mu dozvole da ga napravi ce biti ideal drustva za buducnost.

  • PETAR 1

    8. oktobar 2022 | 14:39

    Veceras u Aktuelnostima na televiziji raportirace general Kamenko Katic kakva je situacija na frontu u korist rusa.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA