≫ 

(UZNEMIRUJUĆI SNIMAK) Ugledni advokat snimljen kako kaišem tuče partnerku: Amerika je zgrožena!

Tema nasilja u porodici zauzela je centralno mesto dok se aktivistkinje trude da Kolkema ne dođe na sudijsku poziciju, jer, smatraju, "nije podoban za sudiju", posebno u slučajevima u kojima ima maltretiranih žena i ranjiive dece

  • 2
Kolkema Foto: Printskrin/kolkema4judge

Dve nedelje pošto je dobio avgustovske preliminarne izbore, kandidat za sudiju Džejson Kolkema (51) je navodno izudarao svoju devojku kaišem tokom rasprave u stanu na zapadu Mičigena, nesvestan da ima svedoka koji snimaju scenu nasilja. Kada je sa svog prozora primetio posmatrače, prstima im je pokazao "mir" i od tada tvrdi da ono što se vidi na snimku nije ono što se zapravo desilo. Udarao je stolicu, ne partnerku, navodi USA today.

Ipak, video je doveo do optužnice i do cunamija javne osude u gradu Muskegonu. Tema nasilja u porodici zauzela je centralno mesto dok se aktivistkinje trude da Kolkema ne dođe na sudijsku poziciju, jer, smatraju, "nije podoban za sudiju", posebno u slučajevima u kojima ima maltretiranih žena i ranjiive dece.

Kolkema, optužen 19. septembra za nasilje u porodici, ima istoriju nasilnog ponašanja prema ženama i deci, uključujući tu i pljuvanje 12-godišnje devojčice, kršio je naredbe suda, lagao za vezu sa klijentkinjom-devojkom, propustio da plaća izdržavanje deteta.

- Ne mogu da zamislim žrtvu koja sedi ispred Džejsona Kolkeme i traži od njega da je zaštiti od napadača - kaže Heder Fraj, majka iz Muskegona, koja je preživela nasilje u porodici i sada je aktivistkinja za prava žrtava.

Kolkema je odbio brojne prilike da da komentar, mada je objavio kratak video na svom Fejsbuk nalogu:

- Razumem da je optika loša, razumem bes i razočarenje, posbno od ljudi koji su glasali za mene i podržavaju me. Sve činjenice će biti otkrivene uskoro - napisao je Kolkema.

Dva dana pre incidenta sa kaišem, Kolkema je navodno pljunuo dvanaestogodišnju ćerku svoje devojke dok je spavao u stanu s njenom mamom uprkos naredbi suda kojom mu se brani da boravi u blizini devojčice. Navodno je devojčicu i njenu majku poprskao pastom za zube.

Tri meseca ranije, policija Frutporta primila je poziv njegove devojke koja je rekla da je "partner ošamario". Kada je policija došla, Kolkema je rekao da se "žena ponaša tako kad je pijana i onda izmišlja". Žena je odbila da sarađuje sa policijom.

Video: Muškarac je udara pesnicom u glavu, šamara i davi: Snimak zlostavljanja žene u Mladenovcu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boža zemunac

    8. oktobar 2022 | 16:12

    Čim ga čovek pogleda, vidi satanu.

  • Z

    8. oktobar 2022 | 13:42

    Pa gledo covek u americkim filmovima,sta ima da budem zgrozen posle Petak 13,Ulica Brestova i tako to ,pa jbg ,i da ne nabrajam..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA