Ukrajinski zvaničnik: Iza napada na Krimski most stoje ukrajinske službe

Ukrajinski portal Pravda prvi je izvestio o navodnoj ulozi ukrajinske vlade u eksploziji i citirala neidentifikovanog zvaničnika koji je rekao da je u eksploziju na mostu umešana ukrajinska obaveštajna služba, SBU

  • 9
Krimski most Foto: Tanjug/AP

Zvaničnik ukrajinske vlade koji je želeo da ostane anoniman, rekao je za Washington Post da iza napada na Krimski most stoje ukrajinske specijalne službe.

Ukrajinski portal Pravda prvi je izvestio o navodnoj ulozi ukrajinske vlade u eksploziji i citirala neidentifikovanog zvaničnika koji je rekao da je u eksploziju na mostu umešana ukrajinska obaveštajna služba, SBU.

Služba bezbednosti Ukrajine (SBU) saopštila je da ne komentariše informacije u medijima o umešanosti u eksploziju na Krimskom mostu, rekao je portparol SBU Artem Dehtjarenko u komentaru ukrajinskoj novinskoj agenciji UNIAN.

- Ne komentarišemo ovo - rekao je Dehtjarenko, komentarišući ulogu SBU ili drugih ukrajinskih specijalnih službi.

Video: U eksploziji automobila poginula ćerka Aleksandra Dugina: Uznemirujuć snimak sa mesta nesreće

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Buda

    8. oktobar 2022 | 18:49

    Pa šta ste očekivali? Varvarski upadnete u susednu zemlju, fingirate referendum i aneksirate deo te zemlje. Moskva ima veliki metro.

  • Pobor

    8. oktobar 2022 | 18:34

    Najsiromasnika zemlja u Evrop i pre ratai, koja ce izgubiti 50% bdp ove godine i 25 % teritorije ima opasnu obavestajnu sluzbu. Respekt😅

  • nessa

    8. oktobar 2022 | 19:24

    iza rusenja mosta stoji raketa koja je udarila u most

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA