≫ 

Blinken osudio napade na Kijev: "Nastavićemo da pružamo nepokolebljivu pomoć Ukrajini"

Sirene za vazdušnu opasnost oglasile su se ponovo u Kijevu, posle ruskih raketnih napada ranije danas, rekli su očevici za britansku agenciju

  • 8
Ukrajina Rusija SAD kriza Antony Blinken Dmytro Kuleba Foto: Tanjug/AP

Američki državni sekretar Entoni Blinken izjavio je danas da je razgovarao sa ukrajinskim ministrom spoljnih poslova Dmitrom Kulebom i ponovio američku podršku Ukrajini nakon "užasavajućih napada Rusije", preneo je Rojters.

- Nastavićemo da pružamo nepokolebljivu ekonomsku, humanitarnu i bezbednosnu pomoć kako bi Ukrajina mogla da se brani i pobrine o svom narodu - naveo je Blinken na Tviteru.

Ukrajinske službe za vanrednu situaciju saopštile su da je 11 ljudi ubijeno, a 65 ranjeno u današnjim ruskim raketnim napadima na više ukrajinskih gradova, uključujući Kijev.

Sirene za vazdušnu opasnost oglasile su se ponovo u Kijevu, posle ruskih raketnih napada ranije danas, rekli su očevici za britansku agenciju.

Video: Pogledajte surovi video novih bombardovanja Ukrajine

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • srecko

    10. oktobar 2022 | 18:38

    Kako se nije setio da osudi napad na most

  • JACA 🍀

    10. oktobar 2022 | 18:50

    Naravno da ćete nastaviti da pružate pomoć i šaljete oružje, kako reče američki general, za 60 milijardi dolara Ukrajinci ratuju za vas protiv Rusa! Našli ludake koji ginu za američke interese! Biće tako sve dok Ukrajinci to ne shvate! A shvatiće..

  • KKK

    10. oktobar 2022 | 19:09

    Samim tim sto naoruzavate Ukrajince i podsticete na rat, cinite GENOCID .!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA