≫ 

Lola (12) pronađena mrtva u Parizu, na njenom telu misteriozni brojevi: Snimak sa kamere otkriva ubicu?

Nestanak je prijavljen nakon što se devojčica nije vratila kući iz škole, a njeno telo pronađeno je posle nekoliko sati

  • 0
Pariz ubistvo Foto: Facebook/Delphine Daviet

Beživotno telo devojčice Lole (12) pronađeno je u petak uveče u plastičnom sanduku u Parizu, nekoliko sati nakon što je njena porodica prijavila njen nestanak.

Francuski mediji su u početku pisali da je telo pronađeno u koferu, da bi se kasnije ispostavilo da je u pitanju plastični sanduk (kutija). Prema pisanju medija, devojčica sa dugom plavom kosom, imala je posekotine na grlu, a policija je pokrenula istragu ubistva maloletnika ispod 15 godina.

Lola je u petak trebalo da se vrati iz škole u 15 sati. Nakon što se nije vratila kući, njena majka je otišla u lokalnu policiju i prijavila nestanak ćerke. U trenutku nestanka na sebi je imala bele farmerice, beli duks i sivi ranac.

U međuvremenu je i njen otac pozvao policiju nakon što je pogledao snimke sa nadzorne kamere instalirane u hodniku.

Pariz ubistvo Žena za koju se sumnja da je otela devojčicu Foto: Facebook/Delphine Daviet

Na snimku je video Lolu, a pratila ju je mlada žena koju porodica nije poznavala. Žrtva je nestala oko 15.20 časova, između ulaza u zgradu i porodičnog stana.

Policija je odmah započela potragu. Ubrzo, nakon pronalaska uznemirujućih tragova u garaži zgrade, policija je strahovala da je devojčica kidnapovana.

Oko 23.20 sati u petak uveče, 42-godišnji beskućnik rekao je policiji da je pronašao telo devojčice. Policija ga je pratila nekih 200 metara od Lolinog doma. U unutrašnjem dvorištu zgrade otkrivaju dva kofera i plastičnu kutiju za odlaganje, prekrivenu komadom tkanine koji prikriva njen sadržaj. Unutra je bilo beživotno telo devojčice.


Žrtva, koja je bila vezana, imala je posekotine na vratu. Ono što je još misteriozno jeste da su na njenom telu pronađeni brojevi 0 i 1. Policija za sada ne zna šta oni znače.

Tužilaštvo Pariza otvorilo je preko noći istragu za ubistvo maloletnika mlađeg od 15 godina.

Obdukcija obavljena u subotu utvrdila je da je devojčica umrla od gušenja, kaže za medije izvor blizak istrazi.

Motiv ubistva ostaje nepoznat.

Šest ljudi u pritvoru

Tokom pretrage, svedok je rekao policiji da ga je popodne jedna mlada žena pitala za pomoć da pomere veliku kutiju. Opis odgovara ženi koja je bila na snimku sa Lolom.

- Šetala je okolo sa kutijom, čak ju je ostavila ispred kafića, otišla preko puta do pekare da kupi kroasan, vratila se nazad kao da se ništa nije desilo - rekao je svedok.

Istražitelji su u subotu ujutru uspeli da uhapse osumnjičenu.

Još petoro ljudi, uključujući beskućnika koji je pronašao telo, nalazi se u pritvoru, a njihova uloga se ispituje.

Video: Šokantni snimak policije: Otmičar koristio otetu bebu (1) kao ljudski štit prilikom hapšenja

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA