"Bila je trudna, pronašli je u muževljevom zagrljaju": Ovo je Viktorija koja je danas ubijena u Kijevu?

Vest o smtri trudnice i njenog supruga danas je potvrdio i ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski u svojoj objavi na društvenim mrežama

  • 17

U današnjem raketiranju Kijeva poginule su četiri osobe, među kojima i jedna trudnica, saopštile su ukrajinske vlasti.

Direktorka Centra za građanske slobode Oleksandra Matvičuk objavila je fotografiju devojke za koju tvrdi da je Viktorija, trudnica koja je poginula u današnjem napadu.

- Ovo je Viktorija. Ona je danas poginula u Kijevu. njene kolege su napisale da su je pronašle u zagrljaju njenog voljenog supruga Bogdana. Sa njima je u trenutku napada bila i njihova mačka. Bila je trudna. Očekivali su dete - napisala je Oleksandra na Tviteru.

Telegraf nije mogao nezavisno da proveri verodostojnost ove fotografije.

Vest o smtri trudnice i njenog supruga danas je potvrdio i ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski u svojoj objavi na društvenim mrežama.

Povodom napada na Kijev, ranije danas se oglasio i gradonačelnik glavnog grada Vitalij Kličko.

- Jutros je 28 dronova poletelo u pravcu Kijeva. Zahvaljujući našim oružanim snagama i protivvazdušnoj odbrani, većina letećih terorista je oborena. U Kijevu se čulo ukupno pet eksplozija. Jedna od njih je u stambenoj zgradi u okrugu Ševčenkov. Spasioci nastavljaju sa gašenjem požara i radovima na demontaži ruševina. Prethodno je spaseno 18 stanara zgrade. Dva su bila pod ruševinama. Telo mrtve žene je nedavno pronađeno. Prema preliminarnim podacima, pod ruševinama je još jedna osoba. Akcije potrage i spasavanja su u toku - napisao je gradonačelnik Kličko na Telegramu.

Video: Bespilotne letelice napunjene eksplozivom pogodile centar Kijeva

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Auu

    17. oktobar 2022 | 22:37

    Nisam za rat al se pitam koliko su samo para dobili da glume sve ovo.

  • Мајка

    18. oktobar 2022 | 05:40

    А наша Милица из Батајнице је имала само три године,није стигла да одрасте и да буде трудна,то тада свет није хтео да види😭

  • Ls

    17. oktobar 2022 | 22:19

    To se zove Rusija ubija trudnice decu staraca i novine ljude zločinačka država.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA