≫ 

Lola (12) ubijena zbog svoje mame, koja je upravnica zgrade? Sve je počelo raspravom oko ključa

Lola je kobnog dana ušla u ulaz zgrade, ali do stana nikad nije stigla

  • 1
Lola Daviet, Lola Davijet Foto: Facebook/Delphine Daviet

Francuska policija i dalje istražuje smrt 12-godišnje devojčice Lole Davijet, čije telo je pronađeno u petak u plastičnom koferu u 19. arondismanu u Parizu, šest sati pošto je prijavljen njen nestanak jer se nije vratila kući iz škole.

Devojčica je u petak 14. oktobra snimljena kako nešto posle 15 časova ulazi u zgradu, a za njom i devojka, koja je privremeno živela kod svoje sestre. Međutim, devojčica nikad nije stigla do svog stana, a njeno telo pronađeno je nešto posle 23 časa u plastičnom koferu u dvorištu u blizini zgrade.

U subotu je policija uhapsila devojku koje su kamere snimile kako ulazi istovremeno sa devojčicom u zgradu zbog sumnje da je Lolu silovala, mučila i ubila, a sumnja se da je motiv za ubistvo rasprava sa Lolinom majkom oko ključa od ulaznih vrata u zgradu.

Osumnjičena za svirepi zločin saslušana je juče, a kako prenose francuski mediji, tokom saslušanja pomenula je mogući motiv ubistva.

Naime, osumnjičena je rekla kako je već neko vreme živela kod sestre u stanu, ali da nije imala ključ od ulaznih vrata. Ključ je, kako je navela, tražila od Loline majke, koja je upravnik zgrade, ali je majka odbila da joj da ključ.

Osumnjičena je navodno rekla da je kobnog dana pomešala Lolu i njenu majku i da je zato devojčicu napala.

Ostatak priče ispričali su svedoci. Žena je namamila Lolu u stan njene sestre. Tu je devojčicu vezala i zapušila joj usta. Dete je potom okupala, seksualno zlostavljala, i na kraju udavila. Telo je potom spakovala u kofer i iznela iz zgrade, što su videle i komšije.

Prijatelj je potom došao vozilom po nju da je preveze na drugi deo grada, a posle nekoliko sati se vratila kod sestre, ali je prethodno ostavila kofer u dvorištu nedaleko od zgrade gde Lola i njena sestra žive.

Kofer je oko 23 sata pronašao beskućnik koji je, kada je ugledao mrtvo dete, odmah pozvao policiju. Na telu devojčice pronađeni su utisnuti i brojevi 0 i 1 na grudima, a oko ruku, nogu i usta bila joj je vezana lepljiva traka.

Francuski mediji prenose da će biti vršeno psihijatrijsko veštačenje osumnjičene za ubistvo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Crkvenjak

    22. oktobar 2022 | 01:46

    Da li je ili nije zena u Srbiji nedavno odrezala nogu ljubavniku i kuvala u loncu pred 16god kcerkom? Da li je svima izgledala normalna? Da li je ljubavnika upoznala u psihijatrijskoj klinici? Odgovor na sva ova pitanja je Da. Ovo se cesto desava. Zene u 20-tim i 50-tim najcesce polude. Ali o tome nismo ucili ni u skoli ni na fakultetu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA