≫ 

"Vera ju je skrenula sa koloseka. Pričala je sama sa sobom": Devojka koja je ubila Lolu se naglo promenila

Muškarac koji se predstavio kao bivši dečko osumnjičene za ubistvo devojčica iz Pariza kaže da ju je video pre deset dana i da je Dabia delovala čudno

  • 1

Poslednji put sam je video pre deset dana. Malo je bila pogubljena, pričala je sama sa sobom. Video sam kako joj se usne miču... Ovako za francuske medije priču započinje bivši dečko Dabije B. (24), koja se sumnjiči da je silovala, mučila i ubila Lolu Davijet (12) u Parizu.

Devojčica se 14. oktobra nije vratila kući iz škole, a njeno telo je u večernjim satima pronađeno u koferu nedaleko od zgrade u kojoj je živela.

Lolu su kamere snimile oko 15.20 časova kako ulazi u ulaz zgrade, ali do svog stana nije stigla. Istovremeno su kamere snimile i Dabiju B. koja je, kako se veruje, devojčicu namamila u stan svoje sestre, gde se brutalno iživljavala sa njom, nakon čega ju je ugušila.

Dabia B. uhapšena je u subotu na drugom kraju Pariza, a policija i dalje ispituje koji bi tačno mogao biti motiv ovog jezivog ubistva.

Muškarac koji se francuskom BFMTV-u predstavio kao bivši dečko Dabije B. tvrdi da je ona prešla u evangelizam, neposredno pre nego što je Lola ubijena.

Kaže da ju je video nekoliko dana pre ubistva i da je delovala čudno.

- Video sam je pre 10 dana. Malo je bila pogubljena, pričala je sama sa sobom. Video sam kako joj se usne miču. Pitao sam je: "Šta pričaš?" A ona bi mi rekla: "Ništa, ništa, to ja nešto sama sa sobom" - priseća se muškarac koji nije imenovan.

On kaže i da mu je Dabia ranije pričala o svojim snovima, u kojima je viđala svoju majku, ali da nije mogla da razume šta joj govori.

- Oba roditelja su joj preminula. Kada sam saznao da je ona uhapšena za ovaj zločin, raspao sam se u hiljadu delova - rekao je mladić.

On se naglas pitao da li je osumnjičenu smrt roditelja mogla da natera da se fanatično okrene veri.

- Poslednji put kada sam je video, vera ju je "skrenula sa koloseka". Rekla mi je: "Krstim se, biću hrišćaninka, idem u crkvu". Pitao sam je zašto, rekla mi je da je to zbog toga što se zasitila. Govorila je: "Dobro je, majka mi je mrtva, otac mi je mrtav" - priča mladić.

On kaže da je video i kako crta evangelističe simbole, poput trougla sa okom.

Iako nije naveo kada je tačno sa Dabijom bio u vezi, tvrdi da je nekad bila potpuno drugačija devojka.

- Bila je šarmantna, lepa, mila. Ne poznajem je ovakvu. Putovali smo, išla je sa mnom u Marsej, Kan, na Azurnu obalu. Potpuno me šokiralo sve ovo - zaključuje mladić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mile

    19. oktobar 2022 | 08:49

    Trougao sa okom je mislim masonski simbol,i ima ga na USA dolaru...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA