≫ 

Devojčicu (15) silovala rođena braća i rođak: Jeziv zločin u Mađarskoj

Rođaci žrtve, od kojih su svi maloletnici namamili su devojčicu da izađe sa njima iz autobusa, gde su se dugo nad njom iživljavali

  • 0
Nasilje nad decom tuca silovanje porodično nasilje Foto: Shutterstock

U Mađarskoj je počelo suđenje trojici maloletnika zbog sumnje da su pre dve godine silovali i seksualno iskorišćavali svoju tada 15-godišnju sestru, odnosno rođaku.

Prema optužnici, trojica maloletnika su putovala autobusom od Budimpešte do predgrađa Pecela, kada je u jednom trenutku u autobus ušla i devojčica koja je, iz nepoznatih razloga, bilo pod uticajem alkohola i sedativa i tumarala je između sedišta.

Kada je primetila braću, prišla je do njih i pitala ih da li imaju cigarete. Oni su joj rekli da imaju i da će joj dati cigarete kad izađe sa njima iz autobusa. Ubrzo su svi izašli i sa devojčicom sišli do obale reke gde su je seksualno zlostavljali.

Stariji brat je devojčicu silovao, dok ju je mlađi primorao na oralni seks. Nakon toga je rođak takođe silovao devojčicu i zlostavljao.

Ukoliko budu osuđeni, napasnicima preti između 5 i 15 godina zatvora.

Tužilac je tražio da budu osuđeni na deset godina zatvora, dok jedan od braće može da bude osuđen na maksimalno pet zbog svojih godina.

Video: Očuh silovao maloletnu pastorku pa pobegao na drvo: Bezuspešni pokušaj skrivanja osumnjičenog

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA