Srbi uhapšeni u Francuskoj: Pali sa istom drogom, jedan tvrdi da je bivši sportista

Srbi su navodno nakon hapšenja rekli da su bili prinuđeni da prihvate da prevezu drogu

  • 0
Policija Francuska Foto: Shutterstock

Dvojica Srba uhapšena su za nedelju dana u Francuskoj, nakon što su uhvaćeni da prevoze drogu.

Ono što je zanimljivo jeste da su imali identičan "modus operandi", odnosno prenosili su istu količinu droge i skrivali su je na istim mestima.

Policija je 7. o ktobra uhapsila srbina koji je vozio "audi A5" u kojem je krio 24,2 kilograma marihuane skrivene iza zadnjeg sedišta i gepeka. Samo nedelju dana kasnije uhvaćen je još jedan Srbin, koji je na isti način prevozio 24,3 kilograma droge u "mercedesu", prenosi Lindependant.

Kako prenosi ovaj portal, Srbi su navodno tvrdili nakon hapšenja da su bili prinuđeni da prihvate da prevezu drogu jer su siromašni.

Istragom je ustanovljeno da su dugo boravili u Španiji, dok su u telefonu jednog od uhapšenih muškaraca pronađene fotografije i video snimci na kojima se vidi kako pozira na plantaži kanabisa, ali i sa velikom količinom novca.

Navodno je, prema pisanju francuskog portala, jedan od uhapšenih rekao i da je bivši profesionalni sportista, koji je svoju karijeru završio zbog povrede.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA