≫ 

"Putin ima napade kašlja i česte mučnine": Ponovo kruže priče o lošem zdravlju ruskog predsednika

Neimenovani izvor tvrdi da je u poslednje vreme Putin navodno izgubio osam kilograma

  • 23
Vladimir Putin Foto: Shutterstock

Neimenovani izvor blizak Kremlju tvrdi da su svi zabrinuti jer ruski predsednik Vladimir Putin navodno ima konstantne napade kašlja i mučnine, a kako kaže, navodno mu je i apetit oslabljen.

Putin je poslednji put u javnosti viđen tokom posete mobilisanih trupa, a navodno je tokom vikenda bio i na detaljnom lekarskom pregledu.

Njegovi bliski saradnici su, kako tvrdi izvor, "zabrinuti zbog njegovog naglog gubitka kilograma i upornog kašlja koji postaje primetan". On dalje tvrdi da su oni zabrinuti i jer bi "članovi elite mogli Putinov kašalj da protumače kao pogoršanje njegovog zdravstvenog stanja".

Isti izvor tvrdi da je u poslednje vreme Putin navodno izgubio osam kilograma.

- Putin, njegovi rođaci i lekari zabrinuti su zbog njegovih napada kašlja, konstantne mučnine i gubitka apetita zbog lekova i posebnim dijetama na kojima su onkološki pacijenti - tvrdi izvor na jednom Telegram kanalu.

Pomenuti izvor, međutim, nije ponudio dokaze koji bi potvrdili njegove navode o Putinovom narušenom zdravlju, piše Mirror.

Isti izvor tvrdi da je Putin navodno danima loše raspoložen zbog situacije u Ukrajini. On zatim dodaje da je ruski predsednik nedavno "pre hitnog sastanka Saveta bezbednosti izvređao, a onda potpuno izostavio ministra odbrane Sergeja Šojgua".

- Nakon što je Šojgu isključen iz video-konferencije, Putin je počeo da razgovara sa ostalim predstavnicima vojnog bloka, ali nije mogao da nastavi obraćanje zbog jakog kašlja, pa je sastanak morao da se prekine. Odmah nakon toga Putinu je pružena lekarska pomoć - tvrdi izvor.

Podsetimo, izvor koji se oglašava preko pomenutog Telegram kanala je od početka rata u Ukrajini u više navrata tvrdio da Putin ima rak, Parkinsonovu bolest i šizofrene poremećaje.

Tvrdnje koje su izrečene na ovom kanalu, iza kog navodno stoji prognani general-pukovnik Viktor Mihajlovič, koji nijednom nije dao konkretne dokaze za svoje tvrdnje.

Kremlj je u više navrata pokušao da zabrani ovaj kanal, ali im to do sada nije pošlo za rukom.

Putinovi bliski saradnici su u više navrata demantovali da je on lošeg zdravlja, navodeći da se oseća dobro.

Video: Putin: Sledi jak odgovor na ukrajinsku terorističku akciju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA