Osumnjičena za Lolino ubistvo i ranije bila agresivna: Kamere je snimile kako bije medicinske sestre

Dabija B. je prvo napravila scenu u privatnoj ordinaciji, odbijajući da plati pregled, nakon čega je fizički nasrnula na medicinsku sestru

  • 0
Lola Daviet, Lola Davijet Foto: Facebook/Delphine Daviet

Dabija B. (24), koja je osumnjičena za ubistvo dvanaestogodišnje devojčice Lole Davijet, čije telo je pronađeno 14. oktobra u sanduku u Parizu, ranije je imala agresivne ispade.

Kako prenose francuski mediji, postoje snimci iz 2019. godine, na kojima se vidi kako Dabija B. fizički napada dve medicinske sestre u privatnoj ordinaciji u Parizu.

Napad se, prema pisanju medija, dogodio 31. jula. Tog dana Dabija je došla na pregled u ordinaciju, a nakon što je predgled obavljen, odbijala je da plati račun, tvrdeći da joj nije pružena medicinska usluga po koju je prvobitno došla.

Na snimcima, u koje je BFMTV imao uvid, vidi se kako Dabija prvo kreće da se dere, a potom i da udara medicinske sestre. Jedna od njih joj je uzvratila udarac, zbog čega je na kraju dobila i otkaz.

Nakon toga je Dabija napustila ordinaciju preteći da će se vratiti.

"Ne znate šta sam sve sposobna da uradim", rekla je.

Dabija se ubrzo i vratila u pratnji prijatelja, koji je platio lekaru šta je bila dužna.

Podsetimo, Dabija B. je optužena za ubistvo, mučenje i silovanje Lole Davijet, učenice koja je živela sa porodicom u Parizu.

Devojčica je 14. oktobra oko 15 časova snimljena kako ulazi u svoju zgradu, istovremeno kad i Dabija, ali Lola do svog stana nikad nije stigla. Osam sati kasnije njeno telo pronađeno je u sanduku u blizini zgrade, sa brojnim tragovima nasilja po telu.

Dabija je uhapšena sutradan na drugom kraju grada i određen joj je pritvor. Čeka se psihijatrijsko veštačenje osumnjičene.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA