≫ 

Lažna naslednica opelješila njujoršku elitu, u zanimljivom izdanju stigla na saslušanje: Jedan detalj bode oči

Lažnim identitetom prevarila je brojne banke, hotele i restorane, a stečenim novcem finansirala je svoj raskošan život

  • 0
Ana Sorokin Foto: INSTAR Images LLC / Alamy / Alamy / Profimedia

Lažna naslednica i prevarantkinja Ana Sorokin fotografisana je na poslednjem saslušanju za uslovnu slobodu, a pažnju je privukla elektronska nanogica na zglobu s kojom je ponosno pozirala.

Medij piše da se na prvi pogled ne vidi da se radi o osuđenom kriminalcu u kućnom pritvoru, ali da ju je odala nanogica, prenosi Daily mail.

Da podsetimo, Sorokin se predstavljala kao bogata naslednica Ana Delvej. Svojim lažnim identitetom prevarila je brojne banke, hotele, restorane i firmu na Menhetnu, a stečenim novcem finansirala je svoj raskošan život.

Nakon što je u ponedeljak prisustvovala sastanku za uslovni otpust, fotografi su je snimili ispred Federal Plaze na Menhetnu. Izašla je iz crnog automobila, zabavila čuvare i odšetala do saslušanja za uslovnu slobodu.

Ana Sorokin Foto: INSTAR Images LLC / Alamy / Alamy / Profimedia

Nedavno se uselila u jednosobni stan u modernoj četvrti Isti Vilidž na Menhetnu, a unajmljuje ga za nešto više od 4.370 evra mesečno. Iako je tvrdila da ne traži slavu, Sorokin je otkrila da bi zamenila izlazak na slobodu propusnicom za društvene mreže.

Međutim, kao deo uslova njenog puštanja na slobodu, sudija joj je zabranio pristup svim platformama.

- Moju životnu priču ispričalo je već toliko ljudi, ali ja sam jedina koja je može zaista ispričati. Ovaj put radi se o pokušaju kontrole govora, vraćanju mog glasa i izgradnji platforme. Ne vidim to kao lošu stvar - rekla je Sorokin.

Ana Sorokin Foto: Christopher Peterson / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Ana je iz zatvora puštena u februaru prošle godine zbog dobrog ponašanja, nakon što je odslužila samo dve godine. Izlazak na slobodu kratko je trajao jer ju je imigraciona služba nakon samo šest nedelja odvela u pritvor zbog prekoračenja uslova turističke vize. U zatvoru je tad provela još dodatnih sedam meseci.

Početkom meseca puštena je iz zatvora uz kauciju od 10.000 dolara. Kad je izašla iz zatvora, preselila se na Menhetn. Nakon izlaska, tvrdila je da žene u zatvoru nisu nasilne kao muškarci, ali preduzimaju neke druge stvari.

- Ženski zatvor gotovo je kao srednja škola. Ako im se ne sviđate, neće vam dozvoliti da sedite s njima za stolom. Neće vas pretući, atmosfera je više poput one u filmu "Opasne devojke" - rekla je Sorokin koja ipak kaže kako nije osetila nikakvu mržnju u zatvoru.

Tvrdi da su joj neki čuvari govorili da ima preveliko mišljenje o sebi, a zatvorenice bi joj "bacale pet" kad bi se srele na hodniku.

U narednim danima preti joj deportacija u Nemačku zbog prekoračenja vize. Saslušanje za dobijanje uslovne kazne vrlo joj je bitno jer do daljnjeg mora da nosi nanogicu za praćenje i sme da izlazi samo uz nadzor.

Nakon što je godinama izbegavala zakon, Ana je 2019. godine dobila kaznu od četiri do 12 godina zatvora zbog prevara finansijskih institucija i hotela.

Video: Devojka prevarila radnicu u kiosku brze hrane: Uzima kusur, ali ne daje krupnu novčanicu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA