Posle 6 meseci rešen slučaj misterioznog kofera sa telom dečaka: Traga se za njegovom majkom

Telo dečaka pronađeno je 16. aprila u koferu u ruralnom delu Indijane

  • 0
dete u koferu telo SAD

Foto: Indiana State Police

Vlasti u Indijani identifikovale su dečaka koji je pronađen mrtav u koferu u ruralnom delu ranije ove godine.

Telo dečaka Kaira Amara Džordana iz Atlante u Džordžiji pronađeno je u ruralnom delu okruga Vašington, rekla je policija u aprilu ove godine. Dečak je bio u koferu sa slikom Las Vegasa, prenosi CNN.

Državna policija pozvana je da istraži nakon što je stanovnik, koji je brao pečurke, pronašao kofer 16. aprila i odmah pozvao policiju.

Obdukcija je otkrila da je Kairo preminuo od poremećaja ravnoteže elektrolita, rekli su zvaničnici u maju. Obdukcija je pokazala da je ovaj poremećaj verovatno izazvao virusni gastroenteritis, rekla je policija Indijane. Ovo stanje karakteriše zapaljenje želuca i creva koje dovodi do povraćanja i dijareje, što na kraju može dovesti do dehidracije, prema američkim centrima za kontrolu i prevenciju bolesti.

U saopštenju se dodaje da je toksikološki test dečaka bio negativan. Takođe se ističe da obdukcija nije otkrila značajne traumatske povrede, što znači da nije bilo anatomskog uzroka smrti, saopštila je policija.

Policija je izdala nalog za hapšenje dečakove majke, Dedžuane Ludie Anderson (37), zbog sumnje na ubistvo, zanemarivanje koje je rezultiralo smrću i ospstrukciju pravde, prema policijskom saopštenju.

Anderson je opisana kao Afroamerikanka sa kratkom, tamno smeđom kosom. Policija je rekla da je njena poslednja poznata lokacija Los Anđeles, Kalifornija.

Policija je 19. oktobra uhapsila još jednu ženu u vezi sa smrću dečaka. Davn Ilejn Kolman (40) uhapšena je u San Francisku. Za sada nije poznato u kakvoj je vezi sa dečakom ili njegovom majkom.

Video: Zbog nepažnje je mogla da pogine: Slušala muziku i prelazila šine, pa je umalo nije ubio tramvaj

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA