≫ 

Da li Putinove ruke kriju trag o njegovom zdravlju? Komandant tvrdi da su vidljivi ovi znakovi

Iako nikada nije zvanično potvrđeno, lord Danant tvrdi da su na Putinovim rukama navodno "vidljivi tragovi uboda od igli"

  • 26
Vladimir Putin Foto: Tanjug/AP

Bivši komandant britanske vojske lord Danant je u izjavi za Sky news rekao da ruski predsednik Vladimir Putin navodno postaje očajan jer "nije zdrav onoliko koliko to želi da prikaže".

Još od početka sukoba u Ukrajini američki obaveštajci su govorili da se Putin navodno leči od progresivnog raka. Od tada u medijima smo mesecima imali prilike da čitamo o navodnom lošem stanju ruskog predsednika, iako su njegovi bliski saradnici to više puta demantovali.

Iako nikada nije zvanično potvrđeno, lord Danant tvrdi da su na Putinovim rukama navodno "vidljivi tragovi uboda od igli".

- Svi treba da razmisle o tome koliko je Vladimir Putin zdrav. Neki posmatrači primećuju da su mu ruke poprilično crne na vrhovima, što je znak da mu na tim mestima ubrizgavaju injekcije kada to ne mogu da učine na drugim delovima tela - tvrdi lord Danant.

On je zatim dodao da "Putin postaje očajan zbog situacije u Ukrajini, jer ne postoji drugi način da mu se objasni kakvo je stanje na frontu, osim da mu se kaže da je zaista loše".

- Napad na severu od pre nekoliko nedelja u Harkovu bio je zaista sramotan za rusku vojsku. Oni su nazadovali u svom tom haosu. On pokušava da uradi neke druge stvari, da poboljša sopstveni položaj i izazove zabunu - kaže bivši komandant vojske.

Da podsetimo, Kremlj je više puta odbacio spekulacije o narušenom zdravstvenom stanju ruskog predsednika, a za sada se nisu oglašavali povodom novih tvrdnji.

Video: Putin: Sledi jak odgovor na ukrajinsku terorističku akciju

(Telegraf.rs(

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Igor

    1. novembar 2022 | 15:08

    Kakvog je zdravstvenog stanja to ne znam, samo znam da sigurno nije zdrav dok je pokrenuo ovaj rat protiv celog sveta.

  • Laki🐎

    1. novembar 2022 | 15:22

    Sta to nama opet vele nato fasisti

  • 534

    1. novembar 2022 | 15:05

    Ako britanci kažu da Putin ima 7 kancera, 2 leukemije i 3 Parkinsa, nema razloga da im ne verujemo. Ostaje samo da objave kojih datuma će umirati i od koje bolesti. Do sada je umro 3 puta i za sva 3 su britanci pogodili u minut.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA