"Molimo se da Tinu i Maksa niko nikada ne zaboravi": Cveće ispred murala Srpkinji godinu dana nakon tragedije

"Danas se sećamo Tine Tintor, čiji je život tragično oduzet pre godinu dana dok se sa svojim psom Maksom vozila kući iz parka", piše u saopštenju advokatske kancelarije koja predstavlja Tininu porodicu

  • 1
Tina Tintor mural Las Vegas Printskrin: KSNV

U sredu, 2. novembra, obeleženo je godinu dana od smrtonosne nesreće u Las Vegasu u kojoj su poginuli Srpkinja Tina Tintor (23) i njen pas Maks.

Na njih je velikom brzinom naleteo NFL igrač Henri Rags III. Prema rečima policije, Rags je vozio svoju korvetu brzinom od 250 kilometara na čas i zakucao se u Tinino vozilo, u kojem je bila sa psom.

Tina i Maks poginuli su na licu mesta.

Na uglu ulica gde je zauvek ugašen jedan mladi život, ranije ove godine naslikan je mural Tine i njenog voljenog psa. Na godišnjicu tragedije zajednica je odala počast Tini ostavljanjem cveća ispred murala.

Advokatska kancelarija Naqvi Injury Law, koja predstavlja Tininu porodicu, objavila je saopštenje na godišnjicu pogibije Srpkinje.

- Danas se sećamo Tine Tintor, čiji je život tragično oduzet pre godinu dana dok se sa svojim psom Maksom vozila kući iz parka za pse. Te kobne noći Henri Rags je odlučio da sedne za volan pijan i vozi preko 25 km/h pre nego što je udario u Tinu. Udar je prouzrokovao da je Tinin auto eksplodirao u vatrenu loptu, ubivši je sa samo 23 godine.

Tina je bila ljubav života svojih roditelja, a takođe i obožavana unuka, sestra i nećaka u veoma bliskoj porodici. Kao stanovnica Las Vegasa, zajednica Las Vegasa izuzetno oseća njeno odsustvo. Rags je okončao život prelepe, napredne mlade žene i izazvao neizmernu količinu tuge i bola porodici Tintor. Ova vrsta bola se oseća samo kada je nedužna voljena osoba neočekivano uzeta na tako užasan način.

Molimo se da Tinu i Maksa niko nikada ne zaboravi i da niko drugi ne mora da trpi neopisivi bol koji dolazi od ubistva voljene osobe jer neko izabere da sedne za volan u alkoholisanom stanju. Iako nijedan krivični postupak ne može vratiti Tinu, njena porodica se moli da pravda bude zadovoljena u punoj meri u kojoj to zakon dozvoljava.

Neka uspomena na Tinu živi u našim srcima - piše u saopštenju.

Nakon nesreće, Rags se nalazi u kućnom pritvoru sa nanogicom.

Datum saslušanja je odložen šest puta do sada, ali je novi datum ročišta određen za februar kako bi se utvrdilo da li ima dovoljno dokaza da se slučaj iznese na suđenje.

Video: Snimak sa lica mesta: Poginula Srpkinja u Las Vegasu, sportista brzinom 250 na sat naleteo na Tinu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Krusko Medo

    3. novembar 2022 | 09:00

    Nažalost nema od toga ništa,i u Americi ko i svugde u svetu(a pogotovo u Las Vegasu gradu/državi) je sve korumpirano i podplaćeno,on ima love ko blata,i potplaćuje sve živo,čim je 6 puta odgodjeno sudjenje to dovoljno govori s kim roditelji pokojnice se suočavaju ,iskreno saučešće porodici

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA