≫ 

"Pipao me dok sam bila dete, silovao kada sam imala 17": Američki političar osumnjičen za zlostavljanje rođake

"Još dok sam bila mala stalno me stavljao kod sebe u krilo, sve je počelo kada sam imala 12 godina, kada sam napunila 17 počeo je da me siluje"

  • 0

Džoel Koskan, kandidat republikanske države Južne Dakote u Senatu, priveden je za silovanje svoje rođake.

Kako navode tamošnji mediji, reč je o njegovoj rođaki koja je u izjavi koju je dala opisala kako je sve počelo:

- Još dok sam bila mala stalno me stavljao kod sebe u krilo. Sve je počelo kada sam imala 12 godina. Kada sam napunila 17 počeo je da me siluje. Sada imam 19 godina. Kontrolisao je sve moje naloge na društvenim mrežama, pratio me GPS-om. Kada sam bila mala mnogo je me grlio i ljubio, ali sam mislila da je to normalno, jer valjda tako rade članovi familije... Nisam ga prijavila sve do sada. U maju sam odlučila to da uradim i kontaktirala sam agenta DCI - rekla je ona.

Tada je krenula istraga, a sudski dokumenti pokazuju da su vlasti pronašle potkrepljujuće dokaze, uključujući tekstualne poruke na njenom telefonu, otprilike mesec dana nakon što je istraga pokrenuta. Među porukama je, kako prenosi agencija, bila i poruka od Koskana poslata onog dana kada se ona prvi put pojavila u šerifovom uredu.

- Obećala si da to nikad nećeš da uradiš. Preklinjem te, ne želiš ovo da radiš - napisao joj je.

Prema sudskim zapisima, Koskan je priveden i ako bude proglašen krivim, mogao bi se suočiti sa kaznom do 10 godina zatvora i novčanom kaznom do 20.000 dolara. Koskan, koji se trenutno kandiduje za Senat Južne Dakote u okrugu 26, tek treba da formalno povuče svoju kandidaturu, ali su i veb-sajt njegove kampanje i Tviter nalog njegove kampanje uklonjeni.

Predsedavajući GOP Južne Dakote Dan Lederman rekao je za Forum Nevs Service u izjavi da su optužbe „veoma ozbiljne“.

„Optužba protiv Džoela Koskana je veoma ozbiljna, a Republikanska partija Južne Dakote se nedvosmisleno protivi zlostavljanju dece u svim oblicima“, naveo je Lederman u saopštenju.

Video: Palo 18 pedofila širom Srbije: Policija pohapsila veliku grupu manijaka

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA