≫ 

Turska policija objavila slike ubijenog Škaljarca pre i posle intervencije: Vukotić operacijom menjao izgled

On se predstavljao kao agent za nekretnine

  • 0
Jovica Jovan Vukotić Foto: Facebook

Vođa škaljarskog klana Jovan Vukotić, koji je likvidiran početkom septembra u Instanbulu, u Tursku je došao nakon što je imao plastičnu operaciju kojoj je promenio svoj izgled.

Kako je navelo tursko ministarstvo unutrašnjih poslova, Vukotić se predstavljao kao Predrag Popović, agent za nekretnine.

Ministar unutrašnjih poslova Turske Sulejman Sojlu je, gostujući u emisiji, pokazao i fotografije na kojima je, kako tvrdi, ubijeni Vukotić pre i posle plastične operacije, piše Blic.

Jovica Vukotić je ubijen 8. septembra u Istanbulu, kada je na njega pucano sa motora, dok se on nalazio u automobilu sa trudnom ženom Mašom.

Jovan Vukotić Printscreen: Turkish police

Ona je kasnije policiji ispričala da su tog dana krenuli u šoping centar, kada su automobilom u kojem su bili prišle dve osobe i otvorile vatru. Vukotić je preminuo na licu mesta.

Turska policija, osam dana kasnije, uhapsila je rođaka Radoja Zvicera, vođe kavčana, Radoja Živkovića, zatim Zdravka Perunovića i još 10 osoba među kojima su navodno i ubica ali i ostali logističari.

- Turski istražitelji su otkrili da je Vukotić bio praćen četiri meseca, a odmah posle likvidacije ispred njegovog automobila su pronađena tri GPS satelitska uređaja za praćenje. Jedan ispod poda vozila i dva unutar gepeka. Takođe, otkriveno je i da 8. septembra nisu prvi put krenuli na Vukotića, odnosno da su i ranije pokušavali da ga likvidiraju na identičan način, ali nisu pronašli pravu priliku - otkrili su turski istražitelji.

Video: Kod četvorice muškaraca nađeno 400 kg kokaina: Uhapšeni škaljarci u akciji španske policije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA