Putinov propagandista urlao na vojni vrh zbog ruskog povlačenja iz Hersona: "Verovali smo Satani"

Pred kraj emisije Solovjov je počeo da viče i vređa vojni vrh

  • 37
Vladimir Solovjev, voditelj Printscreen: Twitter/JuliaDavisNews

Vladimir Solovjov, propagandista ruskog predsednika Vladimira Putina, toliko je ljut zbog povlačenja Rusije iz Hersona da je zaboravio naziv sopstvene emisije i priznao da mu nedostaje nekadašnji način života.

- Avaj, zaboravio sam da se moja emisija zove "Pun kontakt". Ali to je povezano sa mojim prethodnim životom, kada se činilo da će sve biti drugačije. Naravno, niko nije očekivao da će se naši životi toliko promeniti. Ne osuđujem nikoga, ne govorim da li je dobro ili loše, ko treba da pobedi. Кo kaže da dobro uvek pobeđuje zlo? Vodi se verski rat. Rat u kojem mali demon Volodimir Zelenski, zajedno sa njegovim plaćenicima, deluje u ime apsolutnog zla. To zlo nosi plašt prihvatanja i tolerancije - rekao je Solovjov.

On je dodao da je "satana otac svih laži", prenosi Blic.

- Zapad stalno laže. Glavni cilj NATO-a je uništenje Rusije. Nema drugih ciljeva, hoće da unište Rusiju. Zapad kaže da Rusija vodi nepravedan rat. Ali vi ste započeli! U znak dobre volje povukli smo svoje trupe iz Кijeva, Černihova. Napustili smo Černobilj. Od onoga što smo osvojili prvih dana vratili smo skoro polovinu. Zašto? Zato što smo verovali. Кome? Satani. Mislili smo da je to bratski narod, ali to je bio Satana - rekao je voditelj.

Pred kraj emisije Solovjov je počeo da viče i vređa vojni vrh.

- U jednom trenutku smo postigli ogroman uspeh, a onda smo završili sa ogromnom linijom fronta, a imali smo samo 300.000 vojnika na terenu. Od februara vičem da moramo da gađamo mostove, uništavamo infrastrukturu, linije snabdevanja. I rekli su mi da je to bratski narod, da će morati da obnove to područje i da im trebaju mostovi - rekao je on.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jelena lukacevic

    12. novembar 2022 | 15:14

    U pravu je, treba ovaj rat okoncati brzo, a to je moguce samo ako se unisti kompletna infrastruktura ukrajine

  • Miki

    12. novembar 2022 | 15:10

    100% je covek upravu

  • SRB IN CG

    12. novembar 2022 | 15:42

    Osim što je propagandista mogao je i malo na front ako je nezadovoljan razvojem situacije

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA