≫ 

Lavrov se snimio nakon navoda da je u bolnici: U šortsu uživa na terasi hotela

Prva fotografija Lavrova nakon izveštaja da mu je pozlilo

  • 22

Portparolka Ministarstva spoljnih poslova Rusije Marija Zaharova objavila je snimak Sergeja Lavrova, nakon izveštaja da mu je pozlilo po dolasku na Bali i da je odveden u bolnicu.

Svetski mediji su javili da je ministar spoljnih poslova Rusije Sergej Lavrov prebačen u bolnicu nakon što je sleteo na Bali gde je trebalo da prisustvuje samitu G20.

S druge strane, Ministarstvo spoljnih poslova Rusije demantuje da je ruski šef diplomatije hospitalilzovan.

Na snimku se vidi kako ministar spoljnih poslova Rusije Lavrov sedi na stolici na terasi hotela, dok na sebi ima majicu i šorts.

Snimak je Zaharova objavila na Telegramu.

"Ne možemo da verujemo svojim očima: ispostavilo se da je hospitalizovan. Ovo je, naravno, akrobatika lažnjaka. Pa, čekajte, svetska ekskluziva", napisala je Zaharova na Telegramu.

U snimku se vidi kako Lavrov sedi na terasi hotela u šortsu i majici.

Dopisnica Sky newsa iz Moskve Dajana Magnej rekla je da je Zaharova podelila video na kome se vidi Lavrov kako sedi u šortsu i radi na balkonu.

Ona ga u snimku pita šta kaže o izveštajima, na šta on odgovara: "Pa kažu da je i naš predsednik bolestan i to nije tačno i da zapadni novinari treba da budu pošteniji i da govore istinu".

I ruska agencija RIA objavila je fotografiju na kojoj se, kako se čini, vidi Lavrov kako se smeje pored bazena na Baliju.

Video: Sergej Lavrov prebačen u bolnicu, prema pisanju indonežanskih vlasti, a presnosi AP

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA