≫ 

Brazilac poginuo nakon što je pao sa stene: Pokušavao da napravi selfi

Igor de Oliveira Rodrigues Dias pao je sa stene koja pruža pogled na plažu Žoatinga u Rio de Žaneiru. Do nesreće je došlo kada je izgubio ravnotežu pokušavajući da napravi selfi

  • 0
Igor de Oliveira Rodrigues Dias Foto: Privatna arhiva

Tridesettrogodišnji muškarac je poginuo nakon što je pao sa stene visoke 12 metara dok je pokušavao da napravi selfi u Brazilu.

Igor de Oliveira Rodrigues Dias pao je sa stene koja pruža pogled na plažu Žoatinga u Rio de Žaneiru. Do nesreće je došlo kada je izgubio ravnotežu pokušavajući da napravi selfi.

Njegova 60-godišnja majka Luiza je rekla da je tog jutra potpisao ugovor s novom kompanijom za koju je želeo da radi, nakon čega je otišao sa prijateljem na plažu kako bi proslavio, prenosi Klix.

"Bio je moje jedino dete, studirao je, imao je celi život pred sobom", kazala je ona.

"Umro je pre mene, ne prihvatam to. Mislim da svaki sin treba sahraniti svog oca, a ne otac sina", dodao je njegov otac Žonas.

Špansko istraživanje je pokazalo da je između januara 2008. i jula 2021. godine umirala jedna osoba nakon svakih 13 dana zbog nesreća koje su doživele tokom fotografisanja.

Brazil je registrovao peti najviši broj ovakvih nesreća.

Video: Snimak sa zveri koji ledi krv u žilama: Koliko si lud ili hrabar da praviš selfi sa krokodilom?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA