≫ 

Devojke 10 puta zvale misterioznog muškarca pre nego što su ubijene: Četvoro studenata izbodeno u krevetima

Skoro nedelju dana nakon što je četvoro studenata pronađeno mrtvo, mrtvozornik je otkrio da su oni izbodeni u svojim krevetima

  • 0
Idaho Ajdaho studenti ubistvo Foto: Tanjug/AP

Dve studentkinje, koje su među četiri ubijene osobe u kući u blizini Univerziteta u Ajdahu, 10 puta su očajnički zvale misterioznog muškarca Džeka.

Policija gradića Moskva, u kojem je došlo do brutalnog četvorostrukog ubistva, veruju da su Itan Čapin (20), Ksana Kernodl (20), Medison Mogen (21) i Kajla Gonkalva (21) izbodeni na smrt u kući u blizini kampa 13. novembra između 3 i 4 sata ujutru.

Kajlina sestra Alivea rekla je da su njena sestra i Medison počele da zovu Džeka, kojeg je opisala kao mladića, oko 2.30 sati u jutro masakra.

"Kajli je zvala Džeka šest puta između 2.26 i 2.44 sati ujutru. Od 2.44 do 2.52 Medi ga je pozvala još tri puta, a onda ga je Kajli poslednji put pozvala u 2.52 sati", rekla je ona.

Na fotografijama na društvenim mrežama vidi se Kajli sa mladićem koji se zove Džek, ali za sada nije poznato da li je u pitanju ista osoba koju su drugarice zvale pre ubistva. Mediji prenose da je moguće da je Kajli pratila neka osoba - ona se navodno žalila na neku osobu nekoliko meseci pre nego što je ubijena.

Skoro nedelju dana nakon što je četvoro studenata pronađeno mrtvo, mrtvozornik je otkrio da su oni izbodeni u svojim krevetima. Tri devojke i jedan muškarac verovatno su spavali kada su napadnuti, rekao je mrtvozornik Keti Mabut.

"Oni su izbodeni više puta prilično velikim nožem", rekla je ona.

Ona je dodala da "mora biti neko prilično ljut da bi izbo četiri osobe na smrt".

Policija još uvek nije uhapsila nikoga i upozorila je da je ubica možda i dalje na slobodi. Više od 25 istražitelja radi na slučaju zajedno sa FBI i državnom policijom Ajdaha. Žrtve su pronađene mrtve u nedelju popodne. Još dve osobe, koje su bile u kući, nisu povređene.

"I dalje verujemo da je u pitanju ciljani napad. Ali ono što je realnost jeste da i dalje negde u zajednici postoji osoba koja je počinila četiri užasna zločina", rekli su iz policije.

Moskovska policijska uprava saopštila je da su neke od žrtava imale odbrambene rane, dodajući da nema znakova seksualnog napada, prenosi AP. Čini se da ništa nije ukradeno iz kuće, a vrata su bila otvorena kada je policija stigla na lice mesta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA