Putin se hvata za stolicu, mrda nogama tokom sastanka: Još jedan znak da ruski lider ima zdravstvene probleme?

Na snimku Putinovog sastanka u utorak sa Migelom Dijas-Kanelom, predsednikom Kube i liderom komunističke partije te zemlje, vidi se kako ruski predsednik nespretno sedi u svojoj stolici dok su lideri dve zemlje govorili pred kamerama

  • 19
Vladimir Putin, Migel Diaz-Canel Bermudez Foto: Tanjug/AP

Vladimir Putin je viđen kako čvrsto drži stolicu i mrda nogama usred stalnih spekulacija o zdravlju ruskog predsednika.

Na snimku Putinovog sastanka koji je u utorak održao sa Migelom Dijaz-Kanelom, predsednikom Kube i liderom komunističke partije te zemlje, vidi se kako ruski predsednik "nespretno" sedi u svojoj stolici dok su lideri dve zemlje govorili pred kamerama.

Uprkos tome što su propagandisti Kremlja pažljivo upravljali njegovim javnim nastupima, navodni znaci da Putin, koji je prošlog meseca napunio 70 godina, pati od zdravstvenih problema, bili su vidljivi u brojnim prilikama ove godine, što je podstaklo spekulacije i glasine, piše Daily Mail.

U poslednjem primeru, vidi se Putin naduvenog lica kako se oprezno smeška dok razgovara sa Dijaz-Kanelom ispred mermernog kamina u Moskvi.

Vidi se da se Putin levom rukom čvrsto uhvatio za naslon za ruke bele stolice na kojoj sedi, kao da pokušava da se stabilizuje. Čini se da Putinova desna ruka nešto "petlja", a on lupka nogama i prebacuje ih po cvetnom tepihu.

Čak i pre nego što je Vladimir Putin počeo rat u Ukrajini 24. februara, kružile su glasine o njegovom zdravstvenom stanju.

Uz dodatnu kontrolu sa kojom se Putin suočio od početka rata, uočeno je više znakova da se ruski predsednik bori sa zdravstvenim problemima.

Ranije ovog meseca, mejlovi ruskog obaveštajnog izvora su navodno potvrdili da mu je dijagnostikovan rak i Parkinsonova bolest, navodi The Sun.

U dokumentima koji su procurili navodno je pisalo:

"Mogu da potvrdim da mu je dijagnostikovana Parkinsonova bolest u ranoj fazi, ali ona već napreduje. Ova činjenica će se na svaki mogući način negirati i skrivati".

"Putin redovno uzima sve vrste teških steroida i inovativnih injekcija protiv bolova kako bi zaustavio širenje raka pankreasa koji mu je nedavno dijagnostikovan. To ne samo da izaziva veliki bol, Putin ima stanje natečenosti lica i druge neželjene efekte, uključujući i propuste u pamćenju. U njegovom bliskom okruženju kruže glasine da pored raka pankreasa, koji se postepeno širi, Putin ima i rak prostate", navodi se.

Telegraf.rs nije mogao nezavisno da potvrdi ove navode.

Video: Ličnosti sveta: Vladimir Putin

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pp

    23. novembar 2022 | 16:34

    Bitno je da mu mozak radi kako treba, neka ga Bog poživi što duže da se odupre američko-engleskoj tiraniji i kolonijalizmu.

  • 534

    23. novembar 2022 | 16:36

    Pa poznata je stvar da on ima 8 tumora, leukemiju, alchajmera, mononukleozu i ko zna šta još. Britanska obaveštajna služba je to objavila a CNN potvrdio. U utorak će umreti od prvog tumora a u četvrtak od leukemije. Inače ovo je samo jedan od 45 Putinovih dvojnika. Razlikuju se po zanokticama i kurjim očima.

  • Др

    23. novembar 2022 | 18:03

    А јел се хвата за међуножје , због ваше бриге о његовом здрављу!?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA