≫ 

Novo pojavljivanje ćerke lidera Severne Koreje u javnosti: Predstavljaju je kao Kimovo "dragoceno dete"

Ona je prvi put predstavljena javnosti prošlog vikenda na fotografijama državnih medija na kojima se vidi kako posmatra lansiranje interkontinentalne balističke rakete Sever sa svojim roditeljima i drugim zvaničnicima

  • 1
Kim Džong Un sa ćerkom Foto: Tanjug/AP

Ćerka lidera Severne Koreje Kim Džong Una ponovo se pojavila u javnosti, ovog puta na sastanku njenog oca s naučnicima zaduženim za raketni program, javio je danas AP.

Državni mediji su devojčicu, za koju se veruje da ima oko 10 godina, nazvali "najvoljenije" dete Kim Džong Una, produbljujući debatu o tome da li je Kim priprema za svog naslednika. Veruje se da je devojčica Kimovo drugo dete i da se zove Ju Ae, prenosi Tanjug.

Ona je prvi put predstavljena javnosti prošlog vikenda na fotografijama državnih medija na kojima se vidi kako posmatra lansiranje interkontinentalne balističke rakete Sever sa svojim roditeljima i drugim zvaničnicima.

Ćerka Kim Džon Una prikazana je tada u belom kaputu i sa crvenim cipelama kako hoda ruku pod ruku sa ocem pored ogromnog projektila natovarenog na lansirni kamion i posmatra naoružanje.

Severnokorejski državni mediji su je danas spomenuli i drugi put, rekavši da su ona i Kim na grupnim fotografijama sa naučnicima, tehničarima, zvaničnicima i drugim radnicima uključenim u, kako je formilisano, probno lansiranje rakete ICBM Hvasong-17.

Državna agencija KCNA ju je opisala kao Kimovo "dragoceno" dete, što je snažniji opis od prethodnog kada su mediji preneli da je ona "(Kimovo) najvoljenije" dete.

Prošle nedelje, veće iznenađenje od samog probnog lansiranje rakete bilo je prisustvo Kimove ćerke, čije postojanje nikada ranije nije bilo javno potvrđeno, preneo je Rojters. Severokorejska agencija KCNA tada nije imenovala devojčicu koja se vidi na fotografijama u belom kaputu kako drži za ruku svog oca dok zajedno posmatraju veliki projektil.

Veruje se da Kim ima čak troje dece, dve devojčice i jednog dečaka, a američki analitičari veruju da je jedno od njih viđeno na snimcima proslave nacionalnog praznika u septembru.

Bivši američki košarkaš Denis Rodman saopštio je 2013. godine da Kim ima "bebu", ćerku po imenu Ju Ae. Nakon putovanja u Severnu Koreju iste godine, Rodman je izjavio britanskom Gardijanu da je proveo vreme sa Kimom i njegovom porodicom i držao bebu.

Video: Ličnosti sveta: Kim Džong Un

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sale71

    27. novembar 2022 | 09:04

    Ne dajte se nato fasistima cuvajte drzavu kao sto to Rusi rade

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA