Tinejdžer ubio devojčicu, pa drugaricu na Instagramu zamolio za pomoć: Preko kamere joj pokazao krvavo telo

Tinejdžer je uspeo da pobegne od policije, ali su ga ubrzo uhvatili i priveli

  • 0
Joshua Cooper

Foto: Bensalem Police Department

Džošua Kuper (16) osumnjičen je za ubistvo 13- godišnje devojčice u Pensilvaniji, a policiju je kontaktirala drugarica kojoj se preko Instagrama obratio za pomoć.

On je nakon ubistva drugarici preko Instagrama poslao poruku u kojoj joj je priznao da je ubio devojčicu, a onda ju je zamolio za pomoć oko sahranjivanja tela. Nakon što je pročitala poruku, devojčica je odmah pozvala policiju i rekla im da joj je drug preko video poruke na Instagramu priznao ubistvo.

On je u pomenutom snimku navodno rekao da je ubio nekoga, a zatim joj je okrenuo kameru i pokazao krvavo telo devojčice. Na snimku su se videle krvave noge i stopala.

Nakon što je devojčica pokazala poruku policiji, oni su otišli do prikolice u kojoj živi Džošua i na podu su pronašli telo devojčice sa prostrelnom ranom na grudima.

Tinejdžer je uspeo da pobegne od policije, ali su ga ubrzo uhvatili i priveli.

On je policiji rekao da je to nesrećan slučaj i da se sve dogodilo dok je čistio oružje svog oca koje je pronašao u sefu, prenosi Mirror.

"Čuo sam pucnjavu. Izašao sam napolje i video dečaka kako trči. Razgovarao sam ranije više puta sa njim, delovao mi je uznemireno", rekao je jedan od komšija.

Policija nije saopštila identitet ubijene devojčice, jer se radi o maloletnoj osobi. Ono što je poznato je da ona nije iz Pensilvanije i da nije u srodstvu sa Kuperom.

Džošui je određena kaucija i on je poslat u zatvor za maloletna lica.

On će u zatvoru čekati početak suđenja, a tužiklaštvo mu na teret stavlja ubistvo, ilegalno posedovanje oružja, kao i pokušaj skrivanja dokaza.

Pripremno ročište zakazano je za 7. decembar.

Video: Rekonstrukcija ubistva devojčice Lole: Ušla u zgradu, nije stigla do stana, našli je mrtvu u koferu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA