Da li je ovo drugo dete Kim Džong Una? U haljini privukla pažnju na proslavi, pa misteriozno nestala sa snimka

Ono što je stručnjacima posebno zapalo za oko je što se na snimku koji je emitovan uživo vidi devojčica za koju sumnjaju da je Kimova mlađa ćerka, dok je u ponovljenom snimku koji je emitovan nekoliko sati kasnije njen lik uklonjen

  • 2

Kineski eksperti koji analiziraju događaje u Severnoj Koreji objavili su fotografiju devojčice, za koju se veruje da je druga ćerka lidera Kim Džong Una.

Iako se sa sigurnošću ne zna koliko tačno dece ima lider Severne Koreje, stručnjaci veruju da je devojčica, navodno najmlađe dete koje je on dobio u braku sa suprugom Ri Sol.

Veruje se da je fotografija devojčice, čiju verodostojnost Telegraf nije mogao da potvrdi, nastala za vreme proslave državnog praznika u septembru ove godine.

Stručnjaci su ubeđeni da je ona njegova ćerka zbog njenog čestog pojavljivanja na proslavama, ali najviše zbog njene sličnosti sa Kimovom suprugom Ri.

Ona je ponovo usnimljena 19. novembra, samo nekoliko sati nakon što se Kim pojavio u društvu svoje ćerke Ju Ae.

Ono što je stručnjacima posebno zapalo za oko je što se na snimku koji je emitovan uživo vidi devojčica za koju sumnjaju da je Kimova mlađa ćerka, dok je u ponovljenom snimku koji je emitovan nekoliko sati kasnije njen lik uklonjen, piše Mirror.

NK News, južnokorejski sajt koji prati i analizira vesti iz Severne Koreje smatra da je fotografija uklonjena jer je "režim osetljiv na imidž" pomenute devojčice.

Smatraju da je Kim možda mislio da je navodno pojavljivanje njegove ćerke u medijima, koja nije javno predstavljena, u ovom trenutku neprikladno.

Međutim, drugi su sugerisali da režim možda time želi da pokaže da ona ipak nije Kimova ćerka.

"Postoji verovatnoća da su državni mediji sa snimka izbacili devojčicu koja je pevala, kako bis prečili bilo kakav nesporazum", smatra Majkl Meden, stručnjak za Severnu Koreju.

Video: Ličnosti sveta: Kim Džong Un

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA