Estetski hirurg pronađen mrtav sa ranom na glavi: Optužen za silovanje pacijentkinja tokom zahvata

Policija je naglasila da se njegova smrt još ne smatra samoubistvom jer obdukcija nije završena, ali je portparol rekao da se slučaj "ne čini sumnjivim"

  • 0
SAD policija ilustracija Foto: Pixabay/ Ilustracija

Lekar sa Floride, koji je optužen da je silovao dve žene pod sedativima dok su bile na kozmetičkim medicinskim zahvatima, pronađen je mrtav u jarku u blizini svoje kuće, saopštila je lokalna policija.

Erik Endrju Salata iz Napulja, optužen je 21. novembra za dva seksualna zlostavljanja fizički bespomoćnih osoba.

Policija je saopštila da je Salatino telo pronađeno tokom provere optuženika, koja je pokrenuta jer se monitor na gležnju koji mu je policija stavila kako bi sprečili bekstvo nije pomerao nekoliko sati.

Nakon što su pronašli njegovu čizmu u lokalnoj šumi, policija je pronašla i njegovo telo s prostrelnom ranom na glavi i pištoljem koji je ležao u blizini.

Salata, koji se medicinom bavio više od 30 godina, ostavio je dve poruke, svoje kreditne kartice i venčani prsten u svojoj kući pre smrti, piše Daily Beast.

Policija je naglasila da se njegova smrt još ne smatra samoubistvom jer obdukcija nije završena, ali je portparol rekao da se slučaj "ne čini sumnjivim".

Jedna od žrtava rekla je inspektorima da joj je Salata dao gas za smejanje, koji se koristi za ublažavanje bola, a nakon toga je osetila da joj dodiruje intimne delove, navodi se u izveštaju koje je preneo Naples Daily News.

Zatim je upotrebio više pgasa i ponudio joj nepoznatu bistru tečnost, verovatno tekilu, od čega se na kraju onesvestila.Rekla je da je kasnije videla Salatu kako penetrira u nju.

Druga žena je takođe rekla policajcima da ju je Salata silovao tokom zahvata.

Adam Horvic, advokat jedne od žrtava, izjavio je u utorak za Daily Beast da je Salata smrću "izbegao pravdu".

Video: Rekonstrukcija ubistva devojčice Lole: Ušla u zgradu, nije stigla do stana, našli je mrtvu u koferu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA