Sahranjena devojčica koju je ubio migrant: Njena drugarica otkrila detalje napada

Migrant je u ponedeljak napao dve devojčice, jedna je preminula od zadobijenih povreda, druga je i dalje u teškom stanju

  • 3

Ese S. (14) sahranjena je u sredu u rodnom gradu nakon što je preminula od zadobijenih povreda. Nju i njenu najbolju drugaricu N. M. (13) u ponedeljak ujutru je nožem napao migrant u nemačkom gradu Ilerkirhbergu.

Nekoliko stotina ljudi prisustvovalo je sahrani devojčice, dok tuga i bes i dalje prevladavaju u ovom gradu.

Nemački mediji pišu da je devojčica N. M. teško povređena i dalje se nalazi u bolnici. Prema pisanju RTL, ona je policiji opisala tok događaja i obaveštena je o smrti njene drugarice.

Prema njenim rečima, migrant je prvo udario dve devojčice, a zatim ih napao nožem.

Istražitelji su rekli da osumnjičeni za ubistvo još uvek nije komentarisao slučaj. On se nalazi u zatvorskoj bolnici, a protiv njega je raspisan nalog za hapšenje zbog ubistva i pokušaja ubistva.

Migrant iz Eritreje napao je nožem i teško povredio dve devojčice na putu do škole u ponedeljak. Ese S. je kasnije preminula u bolnici.

Obdukcija je otkrila da je devojčica iskrvarila na smrt nakon ubodnih rana. Policija je pronašla nož za koji se veruje da je ubica koristio u napadu.

Video: Rekonstrukcija ubistva devojčice Lole: Ušla u zgradu, nije stigla do stana, našli je mrtvu u koferu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA