Dostavljač s drugom ubio milionerku, pa telo bacili u kontejner: Poverio se lepoj Mariji, plašio se za život

Marija je na suđenju ispričala da se Muhamed s njom našalio da je ubio staricu, ali i da je kroz smeh nju pitao, da li želi da joj se dogodi isto.

  • 3
Louise Kam Foto: MET Police

Dostavljač Muhamed al Abud (24) osumnjičen je za ubistvo milionerke Lui Kem (71), čije je telo nakon zločina bacio u kontejner na periferiji Londona.

Muhamed je neko vreme živeo u Keminoj kući, nakon što je njegov drug Kusai al Džungi, obećao da će kupiti imanje za šest miliona dolara.

Lui je kobnog dana svojim automobilom marke BMW došla na imanje, nadajući se da će sa svojim advokatom i Kusaijem moći da zaključi ugovor o prodaji imanja.

Međutim, dvojica muškaraca su je tog dana uvukli u kuću, ugušili, a zatim su telo bacili u kontejner. Telo starice pronađeno je tri dana kasnije.

Muhamed se tih dana družio sa lepom Rumunkom Marijom, koja je kobnog dana boravila u njihovoj kući. Ona je na suđenju dvojici muškaraca ispričala da je Muhamed bio zaljubljen u nju i da je želeo da je oženi, ali je takođe istakla da oni nisu bili u emotivnoj vezi.

"Rekao mi je da me voli i da želi da me bolje upozna", rekla je Marija.

Ispostaviće se kasnije da je on već oženjen i da ima decu. To ga nije sprečilo da se mesecima tajno viđa i dopisuje sa Marijom. U zajedničkim prepiskama nazivao ju je "njegovom kraljicom", dok je ona njega oslovljavala sa "bebo" i "kralju".

Ona je na suđenju otkrila da je Muhamed znao da bude agresivan i ljut, a jednom se jako iznervirao kada je video da je drugi muškarac posmatra u restoranu u kom je radio, a branio joj je i da se bavi modelingom.

Bio je zabrinut za svoj život

Marija tvrdi da je kobnog dana, kada je stigla u vilu, Kim već bila unutra sa Kusaijem. Tvrdi da nisu razgovarale, jer je starica bila u drugoj sobi, ali je kraičkom oka videla kako sedi na kauču, dok su Muhamed i Kusai bili u kuhinji.

Kasnije te večeri Muhamed ju je kao po običaju odvezao kući, a na poklon od njega dobila je skupocen nakit, piše Daily Mail.

"Ne mogu da verujem da su oni ubili tu gospođu", rekla je ona na suđenju.

Ona kaže da se Muhamed s njom našalio da je ubio staricu, ali i da je kroz smeh nju pitao, da li želi da joj se dogodi isto.

"Mislila sam da se radi o neslanoj šali. Rekao mi je da mu je Kusai ispričao da mu starica duguje dva miliona i da će, ukoliko je ubiju, podeliti novac. Rekao je da je Kusai sklopio sporazum sa Kim. Kasniej je bio uplašen, mislio je da će mu se nešto desiti. Pozvao ga je Kusai pozvao d ase hitno vrati u London jer moraju da očiste celu kuću", ispričala je Marija.

Tvrdi da ju je iste večeri Muhamed nazvao i rekao da će dva miliona dolara dati njegovoj majci.

"Želim da sve dma svojoj majci, nije mi važno šta će biti sa mnom i mojim životom. Samo želim da je ona dobro", priseća se lepa Rumunka razgovora sa Muhamedom.

Oba mladića su nakon pronalaska tela uhapšena i optužena za ubistvo starice, a suđenje će se nastaviti narednih dana.ž

Video: Rekonstrukcija ubistva devojčice Lole: Ušla u zgradu, nije stigla do stana, našli je mrtvu u koferu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 21 vek

    8. decembar 2022 | 23:40

    Kakvi zanimljivi pacijenti kao da su iz Bosne,lazu ,kradu i ubijanju po potrebi i uvek kad ih uhvatis kazu"bolesna mi majka" Zivotinje

  • Rada

    11. decembar 2022 | 14:20

    MUHAmed pejGofner

  • kralj

    9. decembar 2022 | 08:56

    Ti jos u 14 om veku..!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA