≫ 

"Udavio sam je dok sam njenoj porodici isporučivao paket": Kurir progovorio o ubistvu male Atene

Taner Lin Horner (31) rekao je policiji da Atena Strand (7) nije bila ozbiljno povređena kada ju je udario vozilom prošle sedmice, ali da se on uspaničio i da je zato dete ugurao u kombi, gde ju je na kraju i ubio

  • 0
Taner Horner i Atena Strend Athena Strand Foto: Wise County Sheriff's Office/Facebook

Kurir FedEx-a, koji je optužen za otmicu i ubistvo devojčice u Teksasu, rekao je vlastima da je dete zadavio nakon što ju je slučajno udario kombijem dok je vršio isporuku paketa njenoj porodici.

Taner Lin Horner (31) rekao je policiji da Atena Strand (7) nije bila ozbiljno povređena kada ju je udario vozilom prošle sedmice, ali da se on uspaničio i da je zato dete ugurao u kombi.

Horner je rekao da nije hteo da devojčica, koja mu je i rekla kako se zove, kaže ocu šta se dogodilo. Zato je, kaže, pokušao devojčici da slomi vrat, a kada to nije uspelo, ugušio ju je u kombiju, piše Sky News.

Atena je pronađena mrtva 2. decembra, dva dana nakon što su otac i maćeha prijavili njen nestanak.

Mejtlin Gendi, majka devojčice, rekla je da su u paketu, koji je Horner donosio na adresu, bile barbike, koje su kupili Ateni kao božićni pklon.

Majka je rekla da je Atena trebalo da se vrati kod nje posle praznika. Rekla je da je bila očeva mezimica, koja je obožavala da igra i pleše.

Šerif Lejn Akin je rekao da je devojčica nestala u isto vreme kada je kurir FedEx-a vršio isporuku, a da je ubijena nekih sat vremena nakon što je kidnapovana.

Policija je navela da je kurir odveo inspektore do mesta gde je bacio telo nesrećne devojčice.

Naveli su da je kombi koji je isporučio paket opremljen kamerama i da je službenik FBI-a koji je gledao snimak video da je vozač u kombiju odveo devojčicu koja je ličila na Atinu i razgovarao sa njom.

Horner je uhapšen prošle nedelje pod optužbom za teško ubistvo i otmicu, a u četvrtak je ostao u zatvoru uz kauciju od 1,5 miliona dolara.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA