Pedofil devojčicama slao intimne slike, supruga ga prepoznala: "Plašila sam se da li je dirao i moje dete"

Pedofil je u međuvremenu osuđen na 18 meseci zatvora i njegovo ime je stavljeno na listu seksualnih prestupnika

  • 0
Laptop, pedofilija Foto-ilustracija: Shutterstock

Supruga pedofila, pomogla je da se on uhapsi i optuži, nakon što ga je prepoznala na intimnim fotografijama koje je putem Interneta slao devojčicama u Velikoj Britaniji.

Kada su joj policijski službenici pokucali na vrata i rekli za šta je njen muž osumnjičen, ona je bila šokirana i nije mogla da poveruje u to što čuje. Međutim, kada su joj pokazali fotografije genitalija koje je osumnjičeni slao devojčicama, odmah je znala da se radi o njenom suprugu.

"Psihički mi je bilo jako loše, plakala sam danima. Bila sam slomljena, od šoka sam samo pala na pod", rekla je ona.

Par se upoznao 2017. godine preko aplikacije za upoznavanje, a venčali su se šest meseci kasnije.

Iako je godinama sve izgledalo idilično, njihova srećna bajka pretvorila se u pakao onog dana kada su joj policajci pokucali na vrata.

Policijski službenici su se na društvenim mrežama lažno predstavljali kao devojčice, u okviru akcije u kojoj je uhapšeno više pedofila.

Od žene policajci su zatražili da na fotografijama prepozna da li se radi o njenom suprugu, a kada ga je prepoznala, upravo je to bio ključni dokaz na suđenju.

On je u međuvremenu osuđen na 18 meseci zatvora i njegovo ime je stavljeno na listu seksualnih prestupnika, piše Independent.

"Moj svet se raspao na sitne komade. Prvo što sam pomislila je da li je možda dodirivao moju ćerku. Često je voleo da se mazi sa njom i igra i stalno je pričao da želi da je usvoji", ispričala je za medije njegova sada već bivša žena.

Ona je ispričala da bi bila u stanju da ga ubije da je tako nešto pokušao da uradi njenoj ćerki iz prvog braka.

"Ja se godinama mučim sa artritisom. Od početka je bio fin prema meni, sve nas je prevario. Poslednjih meseci je odbijao da u isto vreme ide sa mnom na spavanje. Ostajao je dugo u dnevnoj sobi i provodio je dosta vremena na svom telefonu. Mislila sam da samo želi da duže gleda televiziju, ali je svake večeri sve kasnije dolazio u krevet. Sve nas je prevario, sve priče o tome da sam ljubav njegovog života su laž", kaže ona.

Par se poslednji put video na izricanju njegove presude i već mesecima nemaju nikakav kontakt.

Video: Razmenjivali pornografski sadržaj maloletne dece: Uhapšeno 6 pedofila u akciji Armagedon

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA