≫ 

Istrčala na ulicu da psuje bahatog vozača koji joj je umalo pregazio decu, pokosio je drugi automobil

Žena, uznemirena zbog divljanja na putu, izašla je na kolovoz i počela da viče za bahatim vozačem koji je već dobro odmakao, kada je na nju naletelo drugo vozilo i pokosilo je

  • 1
Saobraćajna nesreća, dete, devojčica Foto: Shutterstock

Jedna žena u Teksasu stradala je nakon što je na nju naleteo "porše" terenac, u trenutku dok je urlala za bahatim vozačem koji joj je zamalo pregazio decu.

Supružnici sa dvoje dece šetali su u blizini Hjustona u petak 9. decembra, kada je bahati vozač protutnjao kraj njih pri ogromnoj brzini, ugrozivši njihovu bezbednost.

Žena, uznemirena zbog divljanja na putu, izašla je na kolovoz i počela da viče za bahatim vozačem koji je već dobro odmakao, kada je na nju naletelo drugo vozilo i pokosilo je.

Njen suprug je rekao da je on video "porše kajen" da nailazi, i uspeo je da povuče decu, ali nije imao dovoljno vremena da svoju suprugu skloni sa puta.

Vozač poršea je odmah stao i pozvao hitnu pomoć, ali nesrećna žena je preminula u bolnici od posledica opvreda.

Mediji prenose da vozač poršea nije bio alkoholisan i da je sarađivao sa policijom. O bahatom vozaču zbog kojeg je žena izašla na kolovoz se ništa ne zna.

Istraga je i dalje u toku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA