Drugovi iz razreda pokušali da siluju devojčicu u dvorištu gimnazije: Policija pohapsila i roditelje

Grčka policija privela je i roditelje osumnjičenih tinejdžera koji se sumnjiče da su pokušali da siluju drugaricu iz škole

  • 3
Porodično nasilje, nasilje nad ženama, Ilustracije nasilje, Novinarke protiv nasilja Foto: Lidija Antonović /Novinarke protiv nasilja/NPN

Policija na Korintu privela je petoro đaka uzrasta od 13 do 16 godina, zbog sumnje da su napali, sputali i pokušali da siluju svoju drugaricu iz razreda. U tužilaštvu su se našli i roditelji privedenih tinejdžera, kojima se na teret stavlja zapostavljanje nadzora nad decom.

Kako prenose lokalni mediji, majka devojčice je juče otšila u policiju i prijavila da su njenu maloletnu ćerku pokušali da siluju drugovi iz razreda u dvorištu gimnazije.

Majka je rekla da je u sredu oko 11 časova, petoro učenika iz razreda njene ćerke, prišlo devojčici i krenulo da je bije po grudima i genitalijama, držeći je da ne može da se pomera. U jednom trenutku su navodno pokušali i da je siluju.

Devojčica je, prema rečima majke, uspela da se otrgne i pobegne.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • misa

    15. decembar 2022 | 23:38

    Tako je i roditelje

  • Ena

    16. decembar 2022 | 06:43

    Tako radi prava policija u pravoj zemlji, a ne kao kod nas.

  • Lol

    16. decembar 2022 | 13:00

    Verovatno su se samo igrali, što tako oštro reagovanje? Pa to je samo za snimak na IG a i ko zna kako je bila obučena i je li provocirala.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA