FBI pretražuje jezero u potrazi za devojčicom: Roditelji posle 22 dana prijavili njen nestanak

Objavljen je i snimak na kojem se vidi kako devojčica izlazi iz školskog autobusa 21. novembra, dok roditelji kažu da su je poslednji put videli 23. novembra

  • 0
Madalina Cojocari nestala devojčica Foto: Twitter/@FBICharlotte

FBI sa lokalnom policijom u Južnoj Karolini pretražuje jezero u potrazi za nestalom 11-godišnjim devojčicom, nakon što su njeni roditelji uhapšeni jer nisu prijavili nestanak deteta.

Roditelji Madaline Kodžokari tvrde da su je poslednji put videli 23. novembra, 22 dana pre nego što su njen nestanak prijavili njenoj školi.

Njena majka Dajana Kodžokari (37) i očuh Kristofer Palmiter (60) nikada nisu zvanično prijavili nestanak devojčice policiji, i uhapšeni su 17. decembra.

U istragu se uključio i FBI, koji je objavio snimak na kojem se vidi kako Madalina izlazi iz školskog autobusa 21. novembra, što je poslednji put da su znali nešto o njoj.

"U okviru normalnog istraživačkog procesa, proširujemo istragu izvan doma gde je Madalina poslednji put viđena, sada je uključeno i jezero Kornelijas", saopštila je policija u utorak.

Sudski zvaničnici rekli su tokom njenog prvog pojavljivanja pred sudom u utorak da je Dajana Kodžokari do sada "ometala istragu" i da je samo "bezvoljno" prijavila nestanak svoje ćerke policiji.

Prema rečima majke, devojčica je poslednji put viđena u porodičnom domu u Kornelijasu, gradu severno od Šarlota, 23. novembra.

Uprkos brojnim pozivima iz njene škole u ​​narednim nedeljama u kojima se raspitivalo gde se nalazi, nije obavešteno da je nestala.

Školski službenik je 12. decembra otišao u njihov dom sa savetnikom, ali im niko nije otvorio, pa su ostavili poruku za izostanke.

Na kraju je majka 14. decembra pozvala školu i rekla da će sledećeg dana dovesti Madalinu na časove. Na sastanku sa savetnikom majka je rekla da devojčice nema nekoliko nedelja, i da ju je poslednji put videla kako odlazi na spavanje u svoju sobu 23. novembra.

Naredne tri nedelje roditelji su rekli da su razgovarali o tom gde se devojčica nalazi ali nisu prijavili njen nestanak ni u jednom trenutku.

Na pitanje policajaca zašto nije prijavila nestanak, majka je navodno rekla da se plašila da će to dovesti do konflikta sa njenim suprugom.

Majka i očuh ostaju u pritvoru, dok policija traga za devojčicom.

Video: Putnik pao sa kruzera i preživeo 15 sati u moru: Ovako je izgledala akcija spasavanja

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA