Da li ste videli ovu ženu: Sumnja se da je ukrala milion evra, zovu je Miki, iz BiH je

Policija Štutgarta je objavila njene fotografije i nada se da će je neko u javnosti prepoznati i pomoći im da je uhvate

  • 61
Nestala plavuša Nemačka Štutgart potraga Foto: Polizei Stuttgart

Žena koja je ukrala više od milion evra iz kompanije u Štutgartu navodno se zove Mirnesa S. i poreklom je iz BiH.

Kako prenosi Fenix-magazin, zovu je Miki, a navodno je radila i kao konobarica u Štutgartu.

Naime, kako prenosi ovaj portal, nakon objave njene slike na svim nemačkim medijima, otkriven je i Instagram profil Mirnese S., a na njemu je objavljivala fotografije koje je prikazuju kako se zabavlja obučena u markiranu odeću.

Podsetimo, ova 42-godišnjakinja je osumnjičena da je 14. oktobra oktobra ove godine ukrala više od milion evra iz kompanije za prevoz novca u Štutgartu u kojoj je bila zaposlena. Od tada joj nema traga.

Kako je saopštila policija, žena je iz prostorija kompanije tog 14. oktobra, oko 15.10 sati ukrala više od milion evra. Imala je pristup novcu kao zaposlena u kompaniji. Krađa je uočena istog dana, a policija je započela istragu. U svom saopštenju nisu pojasnili na koji način je ona iz kompanije iznela toliki novac.

Kako je već ranije objavljeno, policija traži 42-godišnjaknju, a raspisana je i nagrada u iznosu od 37.500 evra.

Osumnjičena žena je visoka 174 centimetra, plavozelenih očiju i plave kose. Ima nekoliko tetovaža po celom telu, posebno na rukama. Ponuđena je i nagrada za pomoć koja bi dovela do hapšenja 42-godišnjakinje.

"Nagrada je 37.500 evra i osigurana je privatno. Mole se svi koji nešto znaju o 42-godišnjoj osumnjičenoj da se jave kriminalističkoj policiji na telefon +4971189905778", saopštila je policija u Stutgartu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA